Temelimiz sağlam

Bordo-Mavili Takımın Teknik Direktörü, "Çok üzüntülü olduğumuz günde bizim yüreğimize su serpen sonuçtu . Kaybettiklerimizin ardından onların bırakmış olduğu temeller üzerine bir şey yapmış olduk. Oyuncularımı kutluyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2013 Güncelleme 25 Ekim 2013, 00:43
Temelimiz sağlam

İÇİNDEKİLER

Legia Varşova'yı Avni Aker'de mağlup ederek puanını 7'ye çıkaran Trabzonspor'da galibiyetin buruk sevinci yaşanıyor. 1461 Trabzon'un hocası Kadir Özcan'ın vefatıyla yıkılan Trabzon'da Avrupa Ligi galibiyeti bir nebze olsun moral oldu.

OYUNCULARIMI TEBRİK EDERİM
Teknik Direktör direktörü Mustafa Akçay dün gece maçtan sonra yaptığı açıklamada oyuncuları tebrik etti ve doğru yolda olduklarını söyledi. Akçay, "Çok üzüntülü olduğumuz günde bizim yüreğimize su serpen sonuçtu. Kaybettiğimiz efsanelerimizin ardından onların bırakmış olduğu temeller üzerine bir şey yapmış olduk. Ayrıca halkımızın yüreğine su serpecek bir sonuç oldu. Oyuncularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum. İlk dakikadan itibaren rakibimizin çok sayıda adamla hücum etmesi bizim kontralarımızı kolaylaştırdı. İkinci müsabakadan da belli bir kontrollü sonuçla ayrılırsak bir üst tur adına önemli bir adım atmış olacağız" dedi.

GRUPTA ARTIK AVANTAJ BİZDE
Grupta kalan 3 maç öncesinde görüşlerini dile getiren Akçay, "Her şey bitmiş değil. Evimizde bir Limassol maçı var. O da cebimizde sigorta olarak duracak. Apollon Limassol-Lazio maçının berabere bitmesi bize bir avantaj sağladı. Dediğim gibi 10 puan barajını zorlayacak bir durum da oluşturmuş olabilir. En kötü ihtimalle 8- 10 arası puan bizi gruptan çıkartabilir" diye konuştu.

MARKO JANKO TARİHE GEÇTİ!
UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor formasıyla golünü atan Janko, Avrupa Ligi'nin 3 farklı takımla gol atan Milan Jonanovice ve Obafemi Martins'ten sonra 3. futbolcu oldu ve bu rekora ortak oldu.

ONUR'DAN GEÇiT YOK!
Süper Lig'de son 5 maçta gol yemeyerek büyük bir başarıya imza atan Onur Kıvrak, dün akşam da Legia Varşova karşısındaki performansıyla tam not aldı. Taraftarlar Onur'u tribüne çağırdı.

YUMLU'YA 3 MAÇ CEZA!
PFDK, Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı maçın 62. dakikasında kırmızı kart görerek ihraç edilen Mustafa Yumlu'ya 3 maç ceza verdi. Ayrıca Bordo-Mavili futbolcuya 13 bin TL para cezası verildi.