Fener ambargosu

Erkeklerde ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek en büyük kupanın sahibi olan Kanarya dün de kadınlarda aynı tarifeyi uyguladı... Pondexter attığı 20 sayı ile Dişi Aslan'ın fişini çekerken Fener, 9. kez mutlu sona ulaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2013 Güncelleme 17 Ekim 2013, 01:31
Fener ambargosu

İÇİNDEKİLER

Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı finalde Galatasaray'ın elinden alan Sarı-Lacivertliler, kadınlarda da ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup etti ve 9. kez kupanın sahibi oldu.

14-0'LIK SERİ İLE BAŞLADI
Maçı 63-53 kazanan Fenerbahçe mücadeleye 14-0'lık seri ile başladı... Galatasaray, aldığı molanın ardından farkı 7 sayıya kadar düşürse de Sarı-Lacivertliler'de Yacoubou, farkın kapanmasına izin vermedi ve ilk çeyrek 19-7 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başladı. Özellikle hücum ribaundlarında rakibine üstünlük kuran Galatasaray, farkı 7 sayıya kadar düşürdü ve devre 30-23 Fenerbahçe üstünlüğü ile sonuçlandı.

G.SARAY KIPIRDANDI
Galatasaray devreden sonra çok iyi başladı. Pota altından sayılar bulan Sarı- Kırmızılılar, 3. çeyrekte farkı 3'e kadar indirdi. Fenerbahçe, bu çeyrekte sayı bulmakta sıkıntı yaşadı. Çeyreğin son bölümünde Pondexter ile sayılar bulan Fenerbahçe, farkı tekrar 7 sayıya çıkardı ve son çeyreğe Sarı-Lacivertliler 44-37 önde girdi. Son çeyreğe sayılarla başlayan Fenerbahçe, farkı 12 sayıya kadar çıkardı. Son bölümde karşılıklı basketlerle geçen mücadele Fenerbahçe'nin 63-53 üstünlüğü ile sonuçlandı. Pondexter attığı 20 sayıyla yıldızlaştı.

FENER'İN DAHA ÇOK KUPASI VAR
Fenerbahçe, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı bir kez daha kazanarak ezeli rakibi Galatasaray'ı geride bıraktı. Maçtan önce iki takımın da 8'er kupası vardı. Sarı- Lacivertliler, 9. kupasını kazanarak Aslan'ı geçmiş oldu.