Yanal'dan ince mesaj: Bizi bölemezler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal CAS süreci ve diğer polemiklerden futbolcuları uzak tutmaya çalıştıklarını söyledi. Yanal, "Ne yaşanırsa yaşansın bizi bölemezler" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2013 Güncelleme 13 Ekim 2013, 00:34
Yanal’dan ince mesaj: Bizi bölemezler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal sezon başından beri takımı sadece sahaya konsantre etmeye çalıştığını söyledi. Tecrübeli teknik adam gerek CAS süreci gerekse yaşanan diğer polemiklere futbolcularını sokmamaya büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

GÜÇLÜ KALACAĞIZ
Ersun Yanal saha dışında ne yaşanırsa yaşansın kendilerini kimsenin bölemeyeceğini ifade ederek, "Camiayı her konuda bir araya getirmek için sahada en iyi mücadelemizi ortaya koyacağız. Lige iyi girişimiz herkes için saha sonuçlarının ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Sezon sonuna kadar başımıza ne gelirse gelsin güçlü kalacağız" dedi.

REKABET BİZE BAŞARIYI GETİRİR
Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Holmen rekabetin kendilerine başarıyı getireceğini söyledi. Sarı-Lacivertli oyuncu, "Bu sezon ligin en iyi takımı biziz. İlerleyen haftalarda herkes gerçek gücümüzü görecek. Çifte şampiyonluk yaşamak istiyoruz" diye konuştu.