Orman rest çekti!

Başkan Orman, Almeida ve Fernandes'e göndermede bulundu: "Bizim de şartlarımız var, onlara uyulacak. Taraftar istiyor diye kulübün parasını savuramayız"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2013 Güncelleme 02 Ekim 2013, 00:00
Orman rest çekti!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Orman, Fernandes ve Almeida ile sözleşme uzatma konusunda görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Bizim şartlarımız var, onlara uyulacak. Taraftar istiyor diye kulübün parasını savurmayız" dedi. Uzun yıllar başkanlık yapmak istemediğini dile getiren Orman, "Olaylı G.Saray derbisinin hakemi Fırat Aydınus hakkında da şunları söyledi: "Ben hakem Fırat Aydınus'un Beşiktaşlı olmasını istemiyorum. Hakem dediğin adil olur; o takım ya da bu takımı tutması hiç önemli değil. Beşiktaş'ı ince ince doğradı. Kendisine yakışmadı ve iyi bir hakemlik örneği sergileyemedi. Bundan sonra Aydınus'u maçlarımızda istemiyorum" diye konuştu.

OLAYLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!
G.Saray derbisi hakkında da taraftara seslenen Fikret Orman, "Derbide yaşanan olayların takipçisi olacağız. Kimse bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize bizler gibi sizler de inanın" diye konuştu.

AYNI KARARLILIKLA...
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; "Beşiktaşımızın marka değerini yükseltmek için yaptığımız çalışmaları aynı kararlılıkla ve inatla sürdüreceğiz" dedi.

TEKRAR ÇIKIŞ YAKALAYACAĞIZ
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Beşiktaş 1-2 mağlubiyetle yıkılacak bir kulüp değil. Tekrar galibiyet serisi yakalayıp hakettiğimiz yerde olacağız" dedi.