Cimbom'da adım adım Roberto Mancini

48 yaşındaki İtalyan teknik adamın menajeri Maurizo de Giorgis, Galatasaray'ın teklifini doğrularken, kısa süre içinde yanıt vereceklerini söyledi... Dick Advocaat'la anlaşamayan yönetim, Di Matteo'nun yanı sıra Bielsa'yı da yedekte bekletiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2013 Güncelleme 27 Eylül 2013, 01:00
Cimbom’da adım adım  Roberto Mancini

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim dönemini tüm Türkiye'yi şoke eden bir şekilde bitiren Galatasaray yönetimi yeni teknik adamını arıyor!.. Çaykur Rizespor ve Juventus maçları nedeniyle salı gecesinden itibaren çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetim Roberto Mancini ismi üzerinde duruyor... İtalyan teknik adamın menajerliğini yapan Maurizo de Giorgis, Eurosport'a yaptığı açıklamada Galatasaray'ın teklifini doğruladı... Sarı-Kırmızılı yöneticilerle görüşme yapıldığını ifade eren Giorgis, "Aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu 2-3 kulüpteh ciddi teklifler aldık. Mancini şu anda düşünüyor ve kısa süre içinde kararını verecek" ifadesini kullandı. Giorgis ayrıca Galatasaray'daki uluslararası oyuncuları çok iyi tanıdıklarını ve kadro kalitesinin farkında olduklarını söyledi. Roberto Mancini'den yanıt bekleyen Galatasaray yönetimi listedeki diğer isimlerle temaslarını da sürdürüyor. Jupp Heynckes'i yeniden takım çalıştırma konusunda ikna edemeyen Sarı-Kırmızılılar'ın Dick Advocaat'la da ekonomik konularda anlaşamadığı ifade ediliyor. Drogba ile Chelsea'de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Roberto Di Matteo konusunda temaslarda bulunan Galatasaray yönetimi gündemine yeni bir ismi daha aldı. Gelen bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar, A.Bilbao ve Arjantin Milli Takımı'nın eski hocası Marcelo Bielsa'ya da teklif yaptı.

TRANSFER LİSTESİ BİLE HAZIR
Sezon başında Barcelona'nın da gündemine gelen Arjantinli teknik adamın düşünmek için süre istediği ifade ediliyor... Öte yandan İtalyan basını, Galatasaray'ın 1 numaralı teknik direktör adayı Mancini'nin transfer listeninin şimdiden hazır olduğunu yazdı. İddialara göre 48 yaşındaki teknik adam, Sarı- Kırmızılı takımın başına geçerse Manchester City'den eski öğrencileri Gareth Barry, Edin Dzeko ve Javi Garcia'yı gözüne kestirecek. Çizme basınına göre Mancini'nin İstanbul'a gitme olasılığı bir hayli yüksek.

12 YILDA 12 KUPA
Son olarak Manchester City'yi çalıştıran Roberto Mancini, 12 yıllık teknik adamlık kariyerinde tam 12 kupa kazanarak çok önemli bir istatistiğe imzasını attı.

GALATASARAY.ORG'A GÖRE TERİM GÖREVDE!
Olaylı bir şekilde görevine son verilen Fatih Terim'in ismi resmi siteden hala silinmedi... Galatasaray.org'daki 'Teknik ve idari kadro' bölümünde halen tecrübeli teknik adamın resminin bulunması dikkatleri çekiyor.