Nasıl döneceğimi herkes görecek

Evinde kendisini ziyaret eden yakın dostlarına içini döken İmparator, "Galatasaray benim yuvam. Bir gün mutlaka döneceğim. Fakat nasıl döneceğimi herkes görecek" diyerek başkanlık sinyali verdi. Terim'in bugün bir basın toplantısı düzenleyeceği de belirtiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2013 Güncelleme 26 Eylül 2013, 01:41
Nasıl döneceğimi herkes görecek

İÇİNDEKİLER

Yönetimin deprem etkisi yaratan kararıyla Galatasaray'daki görevine son verilen Fatih Terim, Türkiye'nin konuştuğu isim oldu... Önceki gece taraftarların sevgi gösterisi sonrasında gözyaşyarına hakim olamayan İmparator sonunda sessizliğini bozdu ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Tarabya'da bulunan evinde kendisini ziyaret eden dostlarına içini döken İmparator, "Galatasaray benim yuvam. Mutlaka geri döneceğim. Ama nasıl döneceğimi herkes görecek" diyerek ileride başkan olabileceğinin sinyallerini verdi. Önümüzdeki günlerde yaşananları tüm alatasaraylılar ile paylaşacağını söyleyen Fatih Terim, "Taraftarlarımız hakkını helal etsin. Hepsine teşekkür ediyorum. Galatasaray zarar görmesin diye bugüne kadar sustum. Ben sustukça onlar daha da konuştular. Şimdi ben de konuşacağım ve gerçekleri acıklayacağım" dedi. Futbol Federasyonu ile Milli Takım için yaptığı iddia edilen 4 yıllık anlaşmayla ilgili de konuşan Terim, "Herkes TFF ile 1+3 yıllık sözleşme imzaladı diyor. O imza sadece 4 maçlık basit bir protokol. Fakat bazı kişiler yanlış bilgilere inanmayı tercih etti" açıklamasını yaptı. Yaşananlar nedeniyle çok üzgün ve kırgın olan Terim'in bugün bir basın toplantını düzenleyeceği iddia ediliyor. Tecrübeli hocanın sözlerinin gündeme bomba gibi düşmesi bekleniyor.

HAFTA SONUNDA BODRUM'A GİDİYOR
Dün Florya'da futbolcular ve tesis çalışanları ile vedalaşan Terim'in hafta sonuna kadar İstanbul'da kalacağı, ardından da ailesiyle birlikte Bodrum'a gideceği öğrenildi. Burada durum değerlendirmesi yapacak olan tecrübeli teknik adamın ardından TFF Başkanı Demirören ile bir araya gelmesi bekleniyor. Terim'in Milli Takım için yeni bir sözleşme yapması bekleniyor.

EVİNDEN ÇIKMADI
Sabah geldiği Florya'dan iki saat durduktan sonra ayrılan teknik direktör Fatih Terim, yaşanan gelişmeleri Tarabya'da bulunan evinde ailesiyle birlikte takip etti.

CUMARTESİ ARENA'DA
Dün gece yarısı Terim ile ilgili şok bir haber ortaya atıldı. İmparator'un milli takım teknik direktörü sıfatıyla Çaykur Rize maçını Arena'da izleyeceği öğrenildi.