Bedava bilet vermedik mağdur olan biziz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yönetimle yaptığı toplantının ardından olayları değerlendirdi. Bedava bilet dağıtmadıklarını söyleyen Orman, "Mağduruz. Başka ceza almayız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2013 Güncelleme 24 Eylül 2013, 00:14
Bedava bilet vermedik mağdur olan biziz

İÇİNDEKİLER

Olaylı derbinin ardından Beşiktaş yönetimi bir toplantı gerçekleştirdi... Yaklaşık 2 saat süren toplantıda tüm görüntüler tek tek izlenirken, Başkan Fikret Orman basın mensuplarının karşısına geçip durum değerlendirmesi yaptı. Taraftarlara bedava bilet dağıltıldığına dair iddiaları kesin bir dille yalanlayan Orman, "Bizim olduğumuz yerde değil 5 bin, 1 tane bile bedava bilet verilmemiştir" dedi. Olaylarla mağdur tarafın Beşiktaş olduğunu söyleyen Orman, "Olay çıkaran taraftarlara tazminat davası açacağız. Ayrıca başka bir ceza alacağımızı da düşünmüyorum" dedi. Özel güvenlik şirketiyle anlaşmalarını feshedeceklerini de ifade eden Fikret Orman, "Güvenlik görevlileri taraftarlardan kaçmaz" diye konuştu.

GÖRECEKSİNİZ, ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Beşiktaşlı taraftarların içinin rahat olmasını isteyen Orman, "Göreceksiniz sezon sonunda şampiyon olacağız. 1 yılda da stadımızı bitireceğiz" ifadesini kullandı.

BUNLAR KAYADAN ANCAK TOZ ALIR!
Oldukça çarpıcı ifadeler kullanan Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş'ı yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Bunlar kulübümüz için kayadan bir toz almaktan başka bir şey değildir" dedi.

TOPLANTI ODASINA SIGMADILAR!
Fikret Orman'ın yaptığı açıklamaya basın mensupları büyük ilgi gösterdi... Toplantı odasında adeta adım atacak yer kalmadı. Orman tüm ısrarlara rağmen soru almadan toplantıyı bitirdi.