Terim ayaklanması

Selahattin Beyazıt, İnan Kıraç, Faruk Süren, Alp Yalman ve Ergün Gürsoy gibi isimler telefonla ya da mesaj yoluyla Terim'e, "Yanındayız" dedi... Böylece tecrübeli teknik adamın yönetime karşı eli çok güçlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2013 Güncelleme 21 Eylül 2013, 01:43
Terim ayaklanması

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Real Madrid maçının ardından esen sert rüzgarlar fırtınaya dönmüş durumda... Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim arasındaki soğuk savaş sürerken, camianın önde gelen isimlerinden sürpriz bir çıkış geldi. Alınan bilgilere göre aralarında Selahattin Beyazıt, İnan Kıraç, Faruk Süren, Alp Yalman ve Ergün Gürsoy gibi isimlerin bulunduğu camianın önde gelen simaları, İmparator'un görevde kalması için devreye girdi. Bu isimlerden bir kısmının Fatih Terim'i telefonla aradığı, bir kısmının ise mesaj göndererek destek verdiği öğrenildi. Camianın ağır toplarından tecrübeli teknik adama gelen "Yanındayız" mesajı Galatasaray'daki dengeleri de değiştirmiş oldu. Basın önünde Fatih Terim'e verdiği büyük desteğe rağmen kapalı kapılar arkasında operasyon hazırlığı yaptığı iddia edilen Başkan Ünal Aysal'ın tutumunda bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu.

İMPARATOR'UN YÜZÜ YENİDEN GÜLDÜ
Özellikle 6-1'lik Real Madrid yenilgisi sonrasında çok zok günler geçiren Fatih Terim'in bu büyük destekle yüzünün yeniden güldüğü ifade ediliyor. Başkan Ünal Aysal'a karşı eli de bir hayli güçlenen tecrübeli teknik adamın, Beşiktaş derbisinin sonucu ne olursa olsun göreve devam edeceği belirtiliyor. Ayrıca Terim'in karşılaşma sonrasında düzenleyeceği basın toplantısında birleştirici mesajlar vereceği öğrenildi.

YÖNETİCİLERİN FLORYA ZİYARETLERİ SIKLAŞTI!
İmparator' un yaşanan gerilimden takımın da çok olumsuz etkilenmesi nedeniyle bu yolu izleyeceği ifade ediliyor... Galatasaray yönetimi de takımın içinde bulunduğu zorlu durumu atlatması için Florya ziyaretlerini sıklaştırdı. Başta Emir Sarıgül ve Sedat Doğan olmak üzere yöneticilerin sık sık futbolcular ve Fatih Terim'le bir araya gelerek destek verdiği belirtiliyor. Bu desteğin derbide takıma olumlu bir şekilde yansıması bekleniyor

İMPARATOR'UN 36. DERBİSİ
Fatih Terim yarın Galatasaray'ın başında 36. derbisine çıkacak. Tecrübeli hoca geride kalan 35 derbide 11 galibiyet, 11 yenilgi ve 13 beraberlik yaşadı.

FLORYA'DA KAMP KURDU
Kritik Beşiktaş derbisini mutlaka kazanmak isteyen Fatih Terim, Florya'ya kamp kurup maç taktiğini belirliyor.

TERİM PAZAR iSTiFASINI VEREBiLiR
Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Sinan Engin, bir TV programında derbi ile ilgili çarpırıcı yorumlar yaptı. Engin, "Eğer Beşiktaş maçı kazanırsa Terim istifasını verebilir. Fakat böyle bir durumda yönetim isitfayı kabul etmez" diye konuştu.

TAKIMDAN İMPARATOR'A ZAFER SÖZÜ
Dünkü idman sonrasında yapılan derbi toplantısında futbolcuların Fatih Terim'e galibiyet sözü verdiği öğrenildi. Takımda yeniden birlik beraberlik havası olması İmparator'un yüzünü güldürdü.