Belediye zirveye demir attı!

PTT 1. Lig'de haftaya lider giren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 67'de Yasin'in golüyle geriye düştü. 70'de Mehmet Battal, 83'te İbrahim'in golleri Belediye'ye evinde 3 puanı getirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2013 Güncelleme 15 Eylül 2013, 01:30
Belediye zirveye demir attı!

İÇİNDEKİLER

PTT 1. Lig'de yeni bir haftaya girilirken İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Şanlıurfaspor ile karşılaştı. Üst sıraları zorlayan iki ekibin mücadelesinde galip gelen taraf 2-1'lik skor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor oldu. Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar olsa da gol sesi çıkmadı. Maçın 2. yarısı ise son derece heyacanlı geçti. Şanlıurfaspor maçta 67. dakikada Yasin'in kaydettiği golle öne geçti. Belediyespor, bu golün şokunu üzerinden çabuk attı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ÇABUK CEVAP VERDİ
Belediyespor, bu gole 3 dakika sonra cevap verdi. 70. dakikada Mehmet Batdal savunmanın hatasını affetmedi ve skora eşitliği getirdi: 1-1. Bu golün getirdiği moralle ataklarını sıklaştıran İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 83. dakikada öne geçti. Bu dakikada İbrahim Yılmaz golü attı. Maçı da BŞ Belediye 2-1 kazandı.

BU HAFTAYI DA LİDER OLARAK GEÇTİLER
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bu galibiyetle puanını 4 maç sonunda 10'a yükseltti. Haftaya lider olarak giren Boz Baykuşlar, liderlik koltuğunda kalmayı garantiledi. Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan Büyükşehir Belediyeli oyuncular galibiyeti az sayıdaki taraftarı ile birlikte kutladı.