TFF vermezse FIFA verecek

Şike konusunda FİFA nezdinde girişimde bulunduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "FİFA Asbaşkanıyla görüştüm. Bütün detaylarını anlattım. Girişimlerimiz sürüyor. Onlarda müfettiş görevlendirdi. TFF yaptırım uygulamazsa FIFA devreye girecek" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2013 Güncelleme 10 Eylül 2013, 03:28
TFF vermezse FIFA verecek

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz hafta sağlık sorunları nedeniyle iptal ettiği basın toplantısını tam kadro yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi.. Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA'nın vermiş olduğu kararları uygulamaması halinde Türk Futbolunu UEFA ve FİFA nezdinde ağır kararların beklediğini belirterek 2010-11 sezonunun şampiyonluk kupası ısrarlarını sürdürdü. Şike konusunda FİFA nezlinde girişimleri olduklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Trabzon'da FİFA Asbaşkanıyla görüştüm. Bütün detaylarını anlattım. Girişimlerimiz sürüyor. Onlarda müfettiş görevlendirdi. Bu yaptırımları uygulamaz ise TFF sadece UEFA'ın vereceği talimat değil FİFA devreye girecek. Biz Trabzonspor haklarını korumaktan geri kalmayız. Türk futbolu ceza almasın diye uğraşıyoruz. Türk futbolunu yönetenler bu tehlikeyi de göze alsınlar... Kupa artık bizim namus davamız. Trabzon'da namustan öte birşey yok" diye konuştu.

KUPA YA BİZİ ALIR YA BİZ KUPAYI!
Hacıosmanoğlu kupayla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bütün gerçek ortada. Hırsızlık ortada. Haksızlık Trabzonspor'a yapıldı başka kimseye yapılmadı. 2010- 2011 şampiyonu Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un elinde şampiyonluk çalındı. Kupa ya bizi alır, ya da biz onu alırız. Biz hakkımızı alalım. Gün gelecek o kupa Trabzonspor'un müzesine girecek" dedi.

SALOMON KALOU iÇiN DROGBA DEVREYE GiRDi
Chelsea'nin eski yıldızı Salomon Kalou için ciddi girişimleri olduğunu doğrulayan Hacıosmanoğlu, "Salomon Kalou'yu istedik. Malouda ve hatta Drogba da konuştu. Sonra kariyerine devam etmek istediğini söyledi. Biz her türlü fedakarlığı yapmıştık. İyi de para teklif ettik ama olmadı" dedi.