Sol anahtarı Carlinhos

Terim'in mutlaka sol bek istediğini söylemesi üzerine yeniden harekete geçen yönetim Carlinhos'la birkez daha el sıkıştı. Riera kendisine takım bulduğu an Sambacı imzayı atacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2013 Güncelleme 11 Ağustos 2013, 01:21
Sol anahtarı Carlinhos

İÇİNDEKİLER

Futbol Federasyonu'nun yabancı kararınının ardından transfer çalışmalarını donduran Galatasaray'da yeniden hareketli saatler yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar'ın Napoli, Malaga, Porto ve Arsenal maçlarında savunmanın solundaki sıkıntının birkez daha gün yüzüne çıkması üzerine Fatih Terim yöneticilerle görüşmüş ve "Mutlaka sol bek istiyorum" demişti. Bunun üzerinde harekete geçen Galatasaray yönetimi Carlinhos'la yeniden temasa geçti. Sarı-Kırmızılılar daha önce Brezilyalı yıldız ve kulübü Fluminense her konuda anlaşmış fakat yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle transferi askıya almak zorunda kalmıştı. Yönetimin önceki gün Carlinhos'un menajeriyle bir görüşme yaptığı ve birkez daha anlaşma sağlandığı öğrenildi. Galatasaray'ın Fluminense'yi de 5 milyon Euro'ya ikna ettiği gelen bilgiler arasında... Bu gelişme sonrasında tüm gözler Albert Riera'ya çevrildi. Yıllık 2.8 milyon Euro'luk kazancı nedeniyle takımdan ayrılmaya sıcak bakmayan İspanyol yıldız, ayrılık kararı aldığı anda Carlinhos transferi resmiyete dökülecek. Şu ana kadar kendisine yapılan tüm teklifleri geri çeviren Riera son olarak Arda Turan'ın transferinde Atletico Madrid'e teklif edilmişti. Eğer tecrübeli futbolcu kalmakta direnirse Galatasaray yönetiminin tazminat ödeyerek tecrübeli futbolcu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ARDA TURAN İÇİN İSPANYA SEFERİ OLACAK!

Galatasaray'da Arda'nın transferi için çalışmalar da sürüyor... Milli futbolcu ile her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid ile pazarlıklarını sürdüyor. Başkan Ünal Aysal'ın önümüzdeki hafta içinde Madrid'e giderek İspanyol kulübüyle masaya oturması bekleniyor. Bu görüşmenin ardından ya transfer imza aşamasına gelecek ya da Arda'dan vazgeçilecek.