Sahanın her yerinde çıkar oynarım!

Beşiktaş, en son Hollanda'nın PSV takımının formasını giyen Kanadalı Hutchinson'a 2 yıllık imza attırdı. Yılda 1 milyon Euro garanti para alacak orta saha oyuncusu samimi konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2013 Güncelleme 01 Ağustos 2013, 00:34
Sahanın her yerinde çıkar oynarım!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, bir süredir peşinde olduğu Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'u kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar, en son PSV Eindhoven takımının formasını giyen ve boşta olan oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kanadalı orta saha oyuncus u - nun yıllık 1 milyon Euro, maç başına ise 10 bin Euro alacağı açıklandı.

RAPORU OLUMLU GELDİ
Oyuncu, sabah saatlerinde İstanbul'a gelirken hemen sağlık kontrollerinden geçirildi. Raporlar temiz çıkınca sözleşme imzalandı. Daha önce Östers, Helsingborg, ve PSV'de oynayan Kanadalı oyuncu 2011'de dizinden iki operasyon geçirip 6 ay sahalardan uzak kalmıştı. Beşiktaş, imza parası vermekten de kurtuldu. Hutchinson, yaptığı açıklamada, "Ben, büyük sahaların oyuncusuyum, per pozisyonda oynarım" dedi.

BURADA OLMAK HEYECAN VERİCİ

Beşiktaş'ın yeni transferi Kanadalı Atiba Hutchinson, "Burada olmak son derece heyecan verici. Bir an önce yeni takımımla sahaya çıkmak istiyorum" diye konuştu.