Cenk Tosun Trabzon'a!

Halil Altıntop'un boşluğunu yine yerli bir golcüyle doldurmak isteyen Trabzonspor, Gaziantepspor ile Cenk Tosun için bir kez daha masaya oturdu. Kıran kırana süren pazarlıkta fark 500 bin Euro...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2013 Güncelleme 11 Temmuz 2013, 00:00
Cenk Tosun Trabzon’a!

İÇİNDEKİLER

Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Cenk Tosun her an Trabzonspor'a imza atabilir.. Bordo-Mavili kulüp, Halil Altıntop'un yerine transfer etmek istediği Cenk Tosun'da mutlu sona çok yaklaştı. Trabzonspor, daha önce talip olduğu Cenk için Gaziantepspor'un kapısını bir kez daha çaldı. Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor formasıyla iyi bir performans sergileyen, sadece Türkiye'den değil yurt dışından da pek çok takımdan transfer teklifi alan Cenk Tosun için Gaziantep yönetimi Trabzonspor ile masaya oturdu. Gaziantepspor, 4 milyon Euro'luk bonsrvis bedelini 3.5 milyon Euro'ya indirirken Bordo-Mavili ekip de 3 milyon Euro'ya kadar çıktı.. Kıran kırana süren pazarlıkta aradaki fark 500 bin Euro'ya kadar indi... Bordo- mavili kulübün ayrıca Gaziantep'e başka bir teklif yaptığı da öğrenildi. Gaziantep'e 2 milyon euro+2 futbolcu önerisinde bulunduğu ifade edildi. Mehmet Kızıl, bu teklife sıcak bakmadığı nakit istediği bildirildi.

TRABZON'U PETER CROUCH'IN EŞİ YAKTI!
Trabzonspor'un bir süre önce transfer girişiminde bulunduğu Peter Crouch'un sıcak baktığı Türkiye macerasına eşinin izin vermediği ortaya çıktı... Stoke City takımına yakınlığıyla bilinen bir İngiliz sitesinde 32 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'a gitmeye sıcak baktığı kaydedilirken; bu transferde oluşabilecek tek sorunun Crouch'un eşi Abbey Clancy'nin Türkiye'ye gitmek istememesi gösterildi.