Dikkat Dikkat Başkan konuşuyor

Başkan Ünal Aysal, dün Arena'da düzenlenen törenle mazbatasını aldı... Başkan Aysal, Arda'nın geri dönme ihtimalinden Beşiktaş'ın Arena'da oynamak istemesine, yabancı kontenjanından yeni transferlere merak edilen her konuda önemli açıklamalarda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2013 Güncelleme 26 Haziran 2013, 03:22
Dikkat Dikkat Başkan konuşuyor

İÇİNDEKİLER

1- TRANSFERDE ÖNCELİĞİMİZ MELO'NUN POZİSYONUDUR. MELO'NUN POZİSYONUNUN BİR AN EVVEL DOLDURULMASIDIR
2- YABANCI KONTENJANI KONUSUNDABEKLENTİMİZ; MÜŞTEREK PAYDALARDA BULUŞMAK. ENDİŞEMİZ YOK
3- ARDA HER ZAMAN AKLIMIZDA OLAN BİR OYUNCU. ANCAK ŞU ANDA NE ARDA NE DE ATLETİCO MADRİD BUNA HAZIR
4- BEŞİKTAŞ DOST CAMİA... TT ARENA'DA OYNAMALAR KİMSEYE ZARAR VERMEYECEKSE POZİTİF YAKLAIRIZ

Galatasaray Kulübü'nde 22 Haziran Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Türk Telekom Arena'nın basın toplantı odasında gerçekleştirilen törende, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Aysal ve yöneticilere mazbatalarını verdi. Aysal, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın UEFA'dan alacağı cezayla ilgili "Galatasaray bütün bu sistemin dışındadır. Tek dileğimiz Türk Kulüplerinin dışarıdan böyle bir leke almadan kurtulmaları ve Türk sporunun dışarıdaki gelişiminin herhangi bir sorun yaşanmadan devam ettirmesidir. Bunlar dost kulüpler. Türkiye'de aynı şeyin içindeyiz. Aynı sorunları beraber yaşıyoruz" diye konuştu.

KULÜPLER BİRLİĞİ VAKFI'NIN İÇİ BOŞ!
Ünal Aysal adının Kulüpler Birliği Başkanlığı için geçmesi üzerine, "Benim mesaim yoğun. Böyle birşeyi kabul edemem. Hem Kulüpler Birliği Vakfı'nın şuan içinin boş olduğunu düşünüyorum" dedi. Aysal, Arda'nın dönme ihtimali üzerine ise "Arda her zaman aklımızda olan bir oyuncu. Ancak Şu anda ne Arda ne de kulübü buna hazır" ifadelerini kullandı.

İLK ÖNCELİĞİMİZ MELO'NUN POZİSYONU
Aysal, Beşiktaş'ın Arena'da oynamak istemesiyle ilgili ise, "Gerçekten hiç kimseye zarar vermeyecek bir konum yaratılırsa, biz buna o zaman pozitif yaklaşabiliriz" dedi. Transferlerle ilgili ise Aysal, "Şuan önceliğimiz Melo'nun pozisyonu. İlk transfer haberi bu mevkide duyacaksınız" dedi. Yabancı kontenjanıyla ilgili ise "Umarım ortak bir paydada buluyuruz. Bu konuda endişem yok" dedi.

CARLINHOS'DAN CİMBOM AÇIKLAMASI
Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı ardından yabancı sınırlaması nedeniyle askıya aldığı Carlinhos transferi gelecek hafta netleşecek. Ülkesinde yaptığı açıklamada "Galatasaray'la olan görüşmeler durdu. Eğer bir değişiklik olursa siz de bileceksiniz" dedi.