Cimbom'dan Kerim ve Jem atağı

Farfan ve Gökhan İnler'in transferinde dev adımlar atan Sarı-Kırmızılılar gözünü bu kez Ada'daki 2 yıldıza çevirdi. Bülent Tulun, İngiltere'ye giderek Kerim Frei ve Jem Karacan'ın kulüpleriyle son pazarlığı yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2013 Güncelleme 25 Haziran 2013, 13:36
Cimbom’dan Kerim ve Jem atağı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray transferde hız kesmiyor... Sarı-Kırmızılı yönetim bir yandan Farfan ve Gökhan İnler'in transferini bitirmeye çalışırken diğer taraftan Fatih Terim'in çok istediği Kerim Frei ve Jem Karacan için harekete geçti. Başkan Ünal Aysal'ın Danışmanı Bülent Tulun İngiltere'ye bugün giderek iki futbolcunun kulüpleriyle pazarlık masasına oturacak. İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen 20 yaşındaki Kerim Frei'nin Galatasaray'a evet cevabı vermesi nedeniyle Tulun'un Fulham'la pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. İngiliz kulübünün bu oyuncunun bonservis bedelini 4 milyon Euro açıklaması nedeniyle pazarlık masasına oturacak olan Tulun'un rakamı 2.5 milyon Euro'ya çektirmeye çalışacağı gelen bilgiler arasında. Fulham'ı ikna etmeye çalışacak olan Tulun'un en kötü olasılıkla kiralık teklifinde bulunması bekleniyor. Galatasaray'ın yanı sıra Almanya'nın Borussia Dortmund ve İspanya'nın Real Betis takımlarından teklif alan Kerim Frei'nin ilk tercihinin Galatasaray olduğu biliniyor. Bülent Tulun'un bu transferi bitirmekte kararlı olduğu ve Fulham'ı ikna etmek için tüm kozları oynayacağı gelen bilgiler arasında. Sarı- Kırmızılı yönetimden tam yetki alan Bülent Tulun'un Fulham'la orta noktada buluşmak için her yolu deneyeceği belirlendi. Bu transferin bu hafta netlik kazanması bekleniyor.

KERİM İÇİN 3 MİLYON EURO'YA KADAR ÇIKACAK
20 yaşındaki oyuncunun İngiliz kulübünden ayrılıp Galatasaray'ı istemesini de en iyi şekilde kullanmak isteyen Tulun'un 3 milyon Euro'ya kadar çıkma yetkisi aldığı öne sürüldü. Bu arada Bülent Tulun'un İngiltere'de Reading takımında forma giyen Jem Karacan için de görüşmeler yapmayı planladığı ortaya çıktı. Jem'in de Galatasaray'a gelmek için kulübüyle görüştüğü belirtildi.

UMUT BULUT'TA SORUN KALMADI
Galatasaray geçen sezon kiralık olarak oynattığı Umut Bulut'ı kadrosuna katmak konusunda dev adımlar attı. Bu oyuncuyu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor istese de Cimbom'un bonservisini almaya çok yaklaştığı öğrenildi.

UJFALUSİ'NİN GÖZÜ TFF'DE
TFF'nin AB stütüsünü kabul etmesi halinde takımda kalacağı öğrenilen Ujfalusi'nin TFF'den gelecek haberi beklediği belirlendi.

AMRABAT HULL CITY'Yi YALANLADI

Galatasaray'ın Fas asıllı Hollandalı oyuncusu Amrabat, İngiliz takımı Hull City ile anlaştığı haberlerini yalanladı. Sarı- Kırmızılı oyuncu bu iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayarak, "Haftaya gelerek takıma katılacağım. Galatasaray'da mutluyum ve kulüp istediği sürece burada kalacağım. Büyük bir takımda olduğumun bilincindeyim" dedi.

G.SARAY 3 OYUNCUYA İMZAYI ATTIRACAK
G.Saray Yönetimi'nin bu hafta içersinde sözleşmesi sona eren Gökhan Zan, Aydın Yılmaz ve Engin Baytar'a imza attırmayı planladığı öğrenildi. Terim'in kalmasını istediği 3 yıldıza imza atırılırken Aykut, Çağlar, M.Batdal ve Okan'la yollar ayrıldı.