Favori Bielsa plase Schaaf

Beşiktaş öncelikle Arjantinli teknik adam Bielsa'yı ikna etmeye çalışıyor. Yüksek bir rakam isteyen Bielsa olmadığı takdirde Schaaf'la masaya oturulacak. Bu 2 ismin dışında Herve Renard da alternatifler arasında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2013 Güncelleme 23 Haziran 2013, 00:00
Favori  Bielsa  plase Schaaf

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş teknik direktör arayışlarında son düzlüğe girdi... Bir süredir hoca adaylarını tek tek değerlendiren Siyah-Beyazlı yönetim Futbol Direktörü Önder Özen'le yapılan görüşme sonrası yol haritasını belirledi. Arjantinli teknik direktör Marcelo Bielsa listenin ilk sırasında yer alıyor. Son olarak Atletico Madrid'i çalıştıran 57 yaşındaki ünlü hocanın ücretini çok yüksek tutması en büyük handikap olarak gösteriliyor. Ancak Önder Özen'in Bielsa'yı çok istediği ve Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede, "Oyunu onun kadar iyi okuyabilen, futbolcunun ruhundan anlayan bir başka hoca görmedim. Beşiktaş'ı çalıştırdığı an takımı yeniden şaha kaldıracağını düşünüyorum" dediği öğrenildi. Bielsa'nın yıllık 4 milyon Euro istemesi ise yönetimi düşündürüyor. Arjantinli teknik direktörle Önder Özen'in bugün bir görüşme yapacağı ortaya çıktı. Eğer Marcelo Bielsa ile anlaşma sağlanamadığı takdirde Beşiktaş bu kez Alman teknik direktör Thomas Schaaf'la masaya oturacak. Werder Bremen ile yolları ayıran Schaaf'ın Beşiktaş'a gelmeye dünden razı olduğu ve yönetimin önereceği rakamı kabul edeceği öne sürüldü.

BIELSA VE SCHAAF OLMAZSA RENARD'A GİDİLECEK
Beşiktaş Yönetimi bu iki ismin dışında Herve Renard'ı da gündemde tutuyor. Fransız teknik adam çalıştırdığı Zambiya Milli Takımı'nı 2012'de Afrika Uluslar Kupası şampiyonu yaptı. 44 yaşındaki Renard özellikle hücum futbolunu çok iyi uygulayabilen bir teknik direktör olarak biliniyor. İdmanlarda ağır bir program uygulamakla ünlenen Renard disiplinden ödün vermeyen ve özellikle genç futbolculara şans veren bir hoca olarak tanınıyor.

MUSTAFA DENİZLİ&ŞENOL GÜNEŞ DURUMA BAĞLI
Beşiktaş Yönetimi'nin son anda bir aksilik çıkmadığı yeni hocayı yarın açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada her türlü ihtimali düşünen Beşiktaş Yönetimi'nin Şenol Güneş ve Mustafa Denizli isimleri üzerinde de durduğu belirlendi. Bazı yöneticilerin yabancı hocayı bir risk olarak gördüğü ve özellikle Mustafa Denizli'nin ismini sık sık telaffuz ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.