Adım adım Nani

Ada basını G.Saray'ın yaptığı haftalık 150 bin Euro'luk teklife Nani'nin "Evet" dediğini yazdı. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Tulun, Manchester United'la bonservis pazarlıklarını ise kıran kırana sürdürüyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2013 Güncelleme 01 Haziran 2013, 01:04
Adım adım Nani

İÇİNDEKİLER

Aurelien Chedjou ile ilk transfer bombasını patlatan Galatasaray'da Nani sesleri yükseliyor... Yaklaşık iki haftadır gündemde olan Portekizli yıldızın transferinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. 4 gündür İngiltere'de bulunan Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un Nani ve menajeriyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı belirlendi. İngiliz basını yıldız futbolcunun Galatasaray'ın yaptığı haftalık 150 bin Euro'luk (Lig 34 hafta olduğu için 5.1 milyon Euro) teklifi kabul ettiğini yazdı. Tarafların 3+1 yıllık sözleşme için büyük oranda anlaştığı da belirtildi. Transferde önemli bir eşiği aşan Galatasaray'ın Manchester United ile pazarlıkları ise kıran kırana sürüyor. Alex Ferguson'un yerine göreve gelen David Moyes'in takımda düşünmediği Nani için İngiliz kulübünün 11 milyon Euro istediği öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in Portekizli kanat oyuncusunu ısrarla istediği, pazarlıkların birkaç gün daha süreceği belirtildi. Fakat İngitere'den gelen bilgilere göre Nani'ye şu ana kadar gelen başka teklif olmadığı için Manchester United fiyatta indirime gidecek. Transferin 9 milyon Euro'ya bitebileceği de konuşuluyor.

QUARESMA YEDEKTE!
Kadroya mutlaka süratli ve bire birde adam eksiltebilen bir kanat oyuncusu katmak isteyen Galatasaray yönetimi, Nani'de çıkabilecek bir olumsuzluğa karşın alternatifleri de hazır tutuyor. Geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılı yönetime "Gelmek istiyorum" diye haber gönderen Ricardo Quaresma şu anda Nani'nin ilk alternatifi durumunda.

CHADLI DE LİSTEDE
Twente formasını giyen Nacer Chadli ise son ihtimal olarak düşünülüyor... Sezon başında gündeme gelen Faslı yıldızın transferi maliyet engeline takılmıştı. Galatasaray yönetimi de ardından Nordin Amrabat'ı renklerine bağlamıştı. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar, Carinhos için Fluminense'ye bir teklif daha sundu ve yanıt beklemeye başladı.

ADA'DA MANŞET NANİ
İngiliz basını, Nani'nin Galatasaray'a transferinde artık son aşamaya gelindiğini okuyucularına duyuruyor.

FLORYA'YA ÇOK YAKIN!
Bülent Tulun'la yaptığı görüşmede yapılan teklife olumlu yanıt veren Nani, Manchester United'ın da ikna olması halinde Galatasaray'la 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak.