Son gözde Bastos

Kiralık forma giydiği Schalke'den ayrılmak isteyen Brezilyalı yıldız için Fenerbahçe devreye girdi. Lyon'un 7-8 milyon Euro'luk bir teklife 'evet' diyebileceği ifade ediliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2013 Güncelleme 28 Mayıs 2013, 02:54
Son gözde Bastos

İÇİNDEKİLER

Alper Potuk bombasını patlattıktan sonra gözünü dış transfere çeviren Fenerbahçe'de Michel Bastos sesleri yükseliyor... Miroslav Stoch'un hayal kırıklığı yaratan performansının ardından sol kanada takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Aykut Kocaman'ın yönetime Brezilyalı yıldızın ismini verdiği öğrenildi.

YÖNETİMİN YOLU ENGEBELİ!
Fakat bu transferde Fenerbahçe yönetiminin önünde çok engebeli bir yol var!.. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Olympique Lyon'dan kiralık olarak Schalke'ye transfer olan 30 yaşındaki Bastos'un Alman kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bu nedenle Sambacı'nın Fenerbahçe'ye gelebilmesi için önce Schalke ile iplerini koparması, ardından da Lyon'un yapılan teklife 'evet' demesi gerekiyor.

İYİ HABERLER DE VAR!
Almanya'dan gelen bazı haberler ise Fenerbahçe'yi sevindirecek cinsten... Bastos'un Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma vizesi alamaması nedeniyle Alman kulübünden ayrılmayı düşündüğü belirtiliyor. Brezilyalı futbolcunun Schalke'den ayrılması halinde Lyon'un 6-7 milyon Euro'luk bir teklifi kabul edebileceği ifade ediliyor.

ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCU
Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Bastos'un savunmanın solunda ve sağ kanatta da görev yapması Sambacı'nın cazibesini artırıyor. Tecrübeli yıldızın Lyon'la sözleşmesi 2015 yılında sona erecek.

CİMBOM'A GOLÜ VAR!
Devre arasında Schalke'ye transfer olan Bastos, Almanya'da oynanan maçta Galatasaray'a bir gol atmayı başarmıştı.