Şok eden Heynckes bombası!

Sneijder transferi ve aldığı cezalar nedeniyle Fatih Terim'le arası açılan Başkan Aysal'ın Alman hocayla masaya oturduğu fakat şampiyonluk gelince şok operasyonun rafa kalktığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2013 Güncelleme 22 Mayıs 2013, 03:08
Şok eden Heynckes bombası!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray oldukça çalkantılı bir sezonu geride bıraktı... Sarı-Kırmızılılar'da özellikle Başkan Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında yaşanan gerginlikler sık sık gündeme oturmuştu. Fakat TAKVİM gizli kalmış ve bomba etkisi yaratacak bir gerçeği gün yüzüne çıkarıyor. Başkan Aysal ile Terim özellikle Sneijder'in transfer sürecinde soğukluk yaşamıştı. Hatta Aysal bir gazeteye, "Sneijder'i oynatacak hoca da getiririm" diyerek gündemi sarsmıştı. Ardından Terim'in Ordu maçında agresif tavırları ve aldığı ceza Aysal'ın tepkisini çekmişti. Hatta Aysal'ın TFF'ye "Terim'e ceza verin ama sahamızı kapatmayın" dediği öne sürülmüştü. İşte tam bu dönemlerde yani Mart ayının başında Başkan Aysal'ın yeni bir teknik direktör için düğmeye bastığı belirlendi. Aysal'ın, danışmanı Bülent Tulun'la bir araya gelerek iki isim üzerinde fikir birliği yaptıkları iddia edildi.

BÜLENT TULUN ALMANYA'YA GİTTİ!
Bu isimlerin Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes ve Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger olduğu öğrenildi. Bülent Tulun'un ardından Almanya'ya giderek Heynckes ile masaya oturduğu ve resmi teklifte bulunduğu da iddialar arasında.

HEYNCKES: "1 AY SONRA GÖRÜŞELİM"
Heynckes'in Tulun'a "1 ay sonra yeniden görüşelim" yanıtını verdiği öğrenildi. Fakat bu görüşmenin ardından gelen Schalke zaferi ve Real Madrid galibiyeti işlerin rengini değiştirdi. Ardından gelen şampiyonlukla da operasyon rafa kaldırıldı. Fakat yine ortaya atılan iddialara göre Başkan Ünal Aysal, Fatih Terim'in sözleşmesinin biteceği 2014'te yeniden bu operasyonu gündeme getirecek.

TUNÇ ÖZGEN