Trabzon'da büyü bozuldu

Trabzon zorlu deplasmanda etkisiz kalırken Kayserispor Biseswar ve Bobo ile 2-0'ı yakaladı. Olcan farkı bire indirse de Fırtına evine eli boş döndü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2013 Güncelleme 05 Mayıs 2013, 00:13
Trabzon’da büyü bozuldu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un 3 haftalık galibiyet serisi sona erdi. Ligde ilk 5 hesapları yapan Bordo-Mavili takım kendisi ile aynı hedefte olan Kayserispor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. 2 takım özellikle ilk 45 dakika içersinde tatsız tuzsuz bir futbol ortaya koydu. 3. dakikada kazanılan serbest atışta Cleyton'un vuruşunda top barajdan döndü. Dönen topu Trabzonspor defansı uzaklaştırdı. 32'de Zokora'nın pasında Olcan ceza sahasında topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda topu Kayserispor savunması uzaklaştırdı. 37'de Zokora'nın pasında Halil topa vurmakta gecikince kaleci Gökhan topa sahip oldu. 44'te konuk takım Trabzonspor Kayserispor'un ceza sahası önünden serbest vuruş kazandı. Adrian'ın kullandığı atışta top Kayserispor barajından döndü. Karşılaşmanın ilk devresi gol sesi çıkmayınca 0-0 berabere sonuçlandı.

2. YARIDA TEMPO, GOLLER VE HEYECAN VARDI
Maçın 2. yarısında oyunda heyecan vardı. Maçın 63. dakikasında Bobo'nun pasında Biseswar düzgün bir vuruşla Kayserispor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Golün ardından moral bulan Sarı-Kırmızılı takım 76'da Bobo ile 2-0'ı yakaladı. Biseswar'ın pasında Bobo çaprazdan topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. 88'de Olcan şık bir vuruşla farkı bire indirdi. Böylece Kayserispor maçı 2-1 galip tamamladı.