Siz bizim Kocaman gururumuzsunuz

Sarı-Lacivertli taraftarlar takımlarına sahip çıktı. Sabiha Gökçen Havaalanı'na akın Fenerbahçeli "Siz bizim kocaman gururumuzsunuz" tezahüratlarıyla takımını desteklerken Gökhan Gönül'e ayrı bir sevgi seli vardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2013 Güncelleme 04 Mayıs 2013, 00:29
Siz bizim Kocaman gururumuzsunuz

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında deplasmanda Portekiz takımı Benfica'ya 3-1 mağlup olarak elenen Fenerbahçe, dün akşam ssatlerinde İstanbul'a döndü.

TAKIM 1.5 SAAT GEÇ GELDİ
Luz Stadı'nda binlerce Fenerbahçe taraftarı tarafından Portekiz'de yalnız bırakılmayan Fenerbahçe takımı, dün de İstanbul'da coşkuyla karşılandı. Geceyi Lizbon'da geçiren ve Gökhan Gönül'ün hastaneden çıkışı beklendiği için 1.5 saat gecikmeli olarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe takımını, Sabiha Gökçen Havalimanı'na Sarı-Lacivertli taraftarlar karşıladı.

TARAFTARLARDAN DESTEK
Taraftarlar, takımlarının Avrupa Ligi'den elenmesine rağmen futbolcuları bağırlarına bastı.. "Siz bizim kocaman gururumuzsunuz" tezahüratıyla havaalanını inleten taraftarlar, meşaleler yakıp takımlarına destekte bulundu. Takım daha sonra otobüsle havalimanından ayrılarak Can Bartu Tesisleri'ne hakeret etti. Sarı-lacivertli taraftarlar burada da sevgi gösterilerinde bulundu. Tesis girişinde bekleyen taraftarlar, takım otobüsü giriş yaparken tezahüratlarla takımlarını destekledi. Taraftarlar uzun süre tesislerden ayrılmadı.

FENER'E ŞAMPİYON GİBİ KARŞILAMA!
Binlerce Sarı-Lacivertli taraftarlar takımları Fenerbahçe'yi karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti...

KONVOY YAPTILAR
Binlerce Sarı-Lacivertli taraftar takımlarını havaalanında tezahüratlarla karşıladıktan sonra Samandıra Tesisleri'ne kadar konvoyla eşlik ettiler.