Ne yaptın Karşıyaka

Eurochallenge finalinde Rus ekibi Krylia karşısında 16 sayı önde olan Kaf-Kaf muradına eremedi. Namağlup rakibine karşı son topta sonuca gidemeyen Karşıyaka, ikincilikle yetindi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2013 Güncelleme 29 Nisan 2013, 00:29
Ne yaptın Karşıyaka

İÇİNDEKİLER

Eurochallenge finalinde Pınar Karşıyaka, bir ara farkı 16 sayıya kadar çıkardığı maçta namağlup Krasnye Krylia'ya 77-76 yenildi. Üçüncü çeyrekte sahaya atılan suyun ardından oyundan düşen Kaf-Kaf, son topta başarı sağlayamadı ve ikinci oldu.

DIXON 23 SAYI ATTI AMA
Final maçında son 12 saniye girilirken Ufuk Sarıca'dan mola geldi. Son topu Diebler ile kullanamayan Kaf-Kaf, sahadan 1 sayı mağlubiyetle ayrıldı. Robert Dixon 23 sayı, 5 ribaund, 6 asistle mücadele ederken, William Thomas 10 sayı, Abdul Aminu ise 10 sayıyla oynadı. Can Maxim Mutaf'ın ise 16 sayılık performansı şampiyonluk için yeterli olmadı. Namağlup Avrupa şampiyonu olan Krylia'da ise DeJuan Collins 18 sayıyla mücadele etti. Eski Karşıyakalı Andre Smith 14 sayıyla oynarken, Chester Simmons da 18 sayı üretti.
Karşıyaka'da

OLAYLAR ÇIKTI
Maçın 3. pariyodunda sahaya pet şişe atılırken, Karşıyaka taraftarı maç bitiminin ardından sahaya yabancı maddeler fırlattı.