Saray'ın kalesi tehlikede

Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla dikkatleri çeken Fernando Muslera çok ciddi bir şekilde Barcelona'nın radarında SPORT Gazetesi'ne göre Katalan kulübü ya Uruguaylı kaleciyi ya da Inter'den Handanovic'i kadrosuna katacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2013 Güncelleme 26 Nisan 2013, 00:36
Saray’ın kalesi tehlikede

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda özellikle Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar için çok güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray yönetimini endişelendiren gelişmeler yaşanıyor... Son iki sezonda gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Fernando Muslera çok ciddi bir şekilde Barcelona'nın radarında... Katalan kulübüne yakınlığı ile bilinen SPORT Gazetesi, Victor Valdes'le yolları ayırma kararı alan Barcelona'nın iki adayından birisinin Muslera olduğunu yazdı. 26 yaşındaki kaleci için övgü dolu ifadeler kullanan gazete, "Lazio'daki performansıyla dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Ama Galatasaray kalesinde adeta devleşiyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Schalke, Manchester United ve Real Madrid maçlarında müthiş işler yaptı" ifadesini kullandı.

ÖNEMLİ BÜTÇE AYRILDI
Sport Gazetesi'ne göre Barcelona'nın diğer kaleci adayı Inter'de forma giyen Handanovic... Katalan kulübünün yeni sezonda iki file bekçisinden birisini mutlaka kadrosuna katacağını yazan SPORT, "Barcelona yönetimi yıllardır süren kaleci sorununu artık bitirmek istiyor. Hem Muslera hem de Handanovic ismi taraftarları tatmin ediyor. Yönetim transfere önemli bir bütçe ayırdı" dedi.

YERİNE İLK ADAY ONUR!
İspanya cephesinden gelen bu haberler Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti tedirgin ediyor... Her ne kadar Başkan Ünal Aysal, "Her futbolcu satılabilir" açıklaması yapsa da Sarı-Kırmızılılar, Muslera'nın gitmesi durumunda boşluğunun çok zor dolacağını düşünüyor. Galatasaray yönetimi eğer Muslera ile yollar ayrılırsa ilk aday olarak Trabzonspor'dan Onur Kıvrak'ı düşünüyor.