Real cehennemde titredi

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında İspanyol devi Real Madrid'i ecel terleri döktüre döktüre 3-2 yenmesi Avrupa'da ses getirdi. İtalyan La Gazetta dello Sport, "Real, Türk cehenneminde tehlikeyi gördü... Titredi" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2013 Güncelleme 11 Nisan 2013, 00:18
Real cehennemde titredi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında İspanyol devi Real Madrid'i ecel terleri döktüre döktüre 3-2 yenmesi Avrupa basınında günün manşetlerini süsledi. Sarı-Kırmızılı takımı yere göğe koyamayan Avrupa basını, Galatasaray'ın turu hak eden bir futbol sergilediğini dile getirdi. Günün en çarpıcı manşetini ise İtalyan La Gazetta dello Sport attı. 'Real Titredi' başlığını atan gazete, "Real'in tüyleri diken diken oldu. Türk cehenneminde tehlikeyi gördüler" ifadeleriyle Galatasaray'ın galibiyetini duyurdu.

İSPANYOL BASININDAN OFSAYTTAN GOL İTİRAFI GELDİ!
İspanyol basını ise Real Madrid'in Galatasaray karşısında bulduğu ilk gol hakkında ofsayt itirafında bulundu. Sport Gazetesi, Ronaldo'nun golünün bariz ofsayt olduğunu yazarak, yarı finalin hakemlerce R.Madrid'e hediye edildiğini yazdı. AS ise, "Bir uçak motoru 140 desibel gürültü çıkartırken 50 bin G.Saray taraftarı bunu boğazıyla yapıyor" diye yazdı.

MOURİNHO'NUN İSTANBUL'DA ACI VEREN YENİLGİSİ
İtalyan'ın önde gelen gazetelerinden olan Corriere dello Sport ise, "Bu maçın sonucu, Mourinho için acı verici bir yenilgi" diye yazdı. Türkiye'deki rövanşın ilk maçtan farklı olduğunu yazan gazete, "Real Madrid turu geçti ama, skor bir anda 3-1 olunca Jose Mourinho titredi. Fatih Terim'in takımı çok daha etkiliydi" ifadelerini kullandı.

FUTBOLUN MUCİDİ İNGİLİZLER OYUNA HAYRAN KALDILAR...
İngiltere'de Şampiyonlar Ligi'nin yayıncı kuruluşu olan SKY ise, Galatasaray'a ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Galatasaray bizi gerçekten heyecanlandırarak inanılmaz ötesi bir oyun çıkardı. Fantastik dakikalar yaşattı. Galatasaray beklediği ve bu güzel oyunuyla hak ettiği galibiyete ulaştı ama finale çıkamadı. Bu futbolla elenmek gerçekten üzücü" dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DEVLER LİGİ'NDE FİNALE
Galatasaraylı futbolcular, Real Madrid karşılaşması sonrası yaptıkları toplantıda önümüzdeki sezon yine Şampiyonlar Ligi'ne katılarak, kupada finale çıkmak için kendi aralarında kenetlenerek ant içtiler.