Çırağan'da krallar gibi

Real Madridli oyuncular Boğaz turu yaparken Ronaldo ve Khedira İstanbul'a hayran kaldı. Real Madridli oyuncular Boğaz turu yaparken Ronaldo ve Khedira İstanbul'a hayran kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2013 Güncelleme 09 Nisan 2013, 01:45
Çırağan’da krallar gibi

İÇİNDEKİLER

Real Madrid İstanbul'da krallar gibi konaklayacak. Teknik Direktör Mourinho'nun tercihiyle Çırağan Sarayı'nda konaklayan İspanyol takımı 210 odalı otelin 5 katında toplam 80 odayı kapattı. Real Madrid kafilesine 80 odanın maliyetinin 100 bin Euro civarında olduğu öğrenildi. Çırağan Otel'de gecelik standart oda 600 Euro, Sultan Suitleri ise 30 bin Euro'yu buluyor. Otelin 5 katını kapatan Madrid ekibinde Başkan Florentino Perez ve Teknik Direktör Mourinho kendileri için özel olarak hazırlanan lüks odalarda kalıyor. Kafileye asbaşkan Eduardo Fernandez de Blas ve genel direktör Jose Angel Sanchez de eşlik ediyor.

ÖNLEMLER AZ BULUNDU
Bu arada Real Madrid'in güvenlik sorumlusu Cedal, Atatürk Havalimanı'nda sadece 80 polisin kendisini korumasından sıkıntı duyduklarını söyledi. İstanbul'da karşılama sırasında olay çıkacağı yönünde duyum aldıklarını ama buna rağmen Türk polisinin özel bir durum uygulamamasına şaşırdığını ifade etti.

REAL'iN BOGAZ KEYFi
Real Madridli oyuncular Boğaz turu yaparken Ronaldo ve Khedira İstanbul'a hayran kaldı.

Real Madridli oyuncular ve teknik heyet dün Boğaz turuna çıktı. Özellikle Cristiano Ronaldo ve Khedira İstanbul'a hayran kaldıklarını açıkladı. İspanyol oyuncular Boğaz turu sırasında bol bol fotoğraf çektirerek bunları paylaştı. Futbolcular Boğaz'ın eşi enderi olmamış bir yer olduğunda birleşti.

ÖNCE KOKTEYL SONRA YEMEK
Bu arada G.Saray Yönetimi saat 18.00'de G.Saray Adası'nda Real Madridli yöneticilere önce kokteyl , sonra da Les Ottamans'ta yemek verdi.

YEMEKLER SARAYLARI ARATMADI

Real Madrid kafilesi için Çırağan Sarayı'nda çok özel yemeklerin sunulduğu öğrenildi. Futbolcular ve tüm kafilenin bu yemeklere hayran kaldığı öğrenildi.

ZENGİN MENÜ
Real Madridliler'e balık ve Türk mezeleri verildi. İspanyol kafilesinin levrek sarma, kalkan, kuzu şiş, beğendiğili kebap ve patlıcanı çok beğendiği ve bu yemekleri iştahla yedikleri gelen bilgiler arasında.

BİR KEZ DAHA KAZANACAĞIZ
Real Madrid'in yıldızı Mesut Özil BJK TV'nin konuğu oldu. Galatasaray'ı bir kez daha yeneceklerine inandığını söyleyen Mesut, "Biz kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

MOURINHO EN İYİSİ
Mourinho'nun kendisi için dünyanın en iyisi olduğunu dile getiren Mesut, "Onla çalışmak çok güzel. Benim için Real Madrid'de oynamak gurur verici. Mourinho bana büyük destek veriyor" diye konuştu.