Fener'de kademe yok!

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Sarı-Lacivertli ekibin UEFA'daki rakibi Plzen'in ajanları da takip etti. Antrenör Scala, "Sow, Kuyt ve Emre Fener'in gücü... Hücum hattı çok iyi ama savunmada kademe eksikliği var" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2013 Güncelleme 05 Mart 2013, 00:20
Fener’de kademe yok!

İÇİNDEKİLER

İnönü'deki derbide iki önemli misafir vardı. Viktoria Plazen antrenörü Scala ve sportif direktör Frantisek... Maçtan iki gün önce aradıkları ve bilet krizi yaşandığı için protokol tribününde kendilerine yer bulamadılar. Ancak Serencebey Gazetesi'nin kombine kartlarıyla maçı Beşiktaş Kapalısı'nda Çarşı'nın sol tarafında izlediler.

2 FARKLI FENERBAHÇE
Fenerbahçe'yi değerlendiren Scala şu ifadeleri kullandı. "Öncelikle belirtmem gerekir ki Beşiktaş'ın harika bir taraftarı var. 2 farklı Fenerbahçe izlediğimi söylemeliyim. İlk yarıda çok iyiydiler. 2. yarıda tempo düştü. Sow, Kuyt ve Emre takım için önemli. Hücum hattı çok güçlü bir takım Fenerbahçe. Ama savunmada kademe eksikliği var. Bize karşı oynayacak Sow ve Kuyt'a karşı dikkatli olmalıyız. Turu geçmemiz için her iki maçı da iyi oynamak zorundayız.

F.BAHÇE RİSK ALDI VE YENİLDİ
Vıktorıa Plzen antrenörü Scala, Fener'in yediği son dakika golüne de değindi. F.Bahçe'nin galibiyet için risk aldığını belirten Scala, "Savunmada hata yaptılar ve aldıkları risk pahalıya patladı. Galibiyete şartlandıkları için bu golü yediler" dedi.

Fatih DOĞAN