Fırtına yine dindi

Trabzonspor büyük umutlarla geldiği Sivas'ta Hakan ve Aatif'in gollerine cevap veremedi. Karadeniz ekibinde 74. dakikada kırmızı kart gören Zokora önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2013 Güncelleme 11 Şubat 2013, 00:00
Fırtına yine dindi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da bayram kısa sürdü... Bordo-Mavili takım Sivas deplasmanında rakibine 2-0 mağlup olarak Tolunay Kafkas yönetiminde ligde ilk yenilgisini aldı. Rakibi önünde tutuk bir futbol sergileyen Trabzonspor zirve yolunda ağır bir darbe aldı.

SİVAS İLK YARI ETKİLİYDİ
20. dakikada Sivasspor'un kazandığı serbest vuruşta Erman'ın yaptığı ortaya yükselen Hakan kafayla Sivasspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. 31'de Erman'ın ceza alanı dışından sağ çapraz pozisyondaki şutunda top direğin üstünden dışarı gitti. 40'da Navratil'in kafa vuruşunda top direğin üstünden dışarı gitti. İlk yarıyı Sivas 1-0 önde bitirdi.

FARK 2'YE ÇIKTI
57'de Pedriel'in ara pasında topla ceza alanına giren Aatif'ın çapraz pozisyonda plase vuruşunda top bir kez daha ağlara gitti ve Sivasspor 2-0 öne geçti. 59'da Pedriel kaleci Onur'la karşı karşıya kaldı ama topu ayağından açınca tehlike önlendi. 74'te Zokora 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 90+2'de kaleci Borjan ile karşı karşıya kalan Yasin'in vuruşunda top direğin üstünden dışarı gitti. Maçı Sivasspor 2-0 kazandı.

SON 8 MAÇTA 5 KIRMIZI KART
Trabzonspor'un bu sezon kırmızı kartlardan canı çok yandı. Bordo-Mavili takım oynadığı son 8 karşılaşmada 5 kez kırmızı kart görerek kayba uğradı.

ALANZİNHO'DAN YENİLGİ İTİRAFI
Trabzonspor'un yıldız ismi Alanzinho golleri kendi hatalarıyla yediklerini söyledi. Brezilyalı oyuncu, "Sivas iyi mücadele ederek kazandı" dedi.

DIŞ SAHADA KAYIPLAR
Trabzonspor Sivasspor önünde bu sezon 10. deplasman maçına çıktı. Daha önce oynadığı 9 maçta 2 galibiyet, 3 beraberliği ve 4 yenilgisi olan Trabzonspor 2-0'lık sonuçla 5. mağlubiyetini almış oldu.