Granqvist geliyor

Sarı-Kırmızılılar'da günlerdir konuşulan stoper transferi sonunda gerçekleşti. Chedjou, Costa, Alex, Toure derken İsveçli Granqvist'de karar kılındı. G.Saray, bu transferi bugün KAP'a bildirecek. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla 2.5 yıllık sözleşme yapılacağı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2013 Güncelleme 25 Ocak 2013, 03:47
Granqvist geliyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sonunda stoperini buldu... Birçok stoperle görüşen Sarı- Kırmızılılar, İtalyan ekibi Genoa'nın 27 yaşındaki stoperi Andreas Granqvist'i kadrosuna kattı.

İSVEÇLİ GÖKLERİN HAKİMİ
Chedjou, Costa, Alex ve Toure ile ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, Granqvist transferini bugün KAP'a bildirecek. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için iddialı bir kadro kurmaya devam eden Aslan'ın tecrübeli oyuncuya 2.5 yıllık sözleşme imzalatacağı bildirildi. Andreas Granqvist, istikrarlı futboluyla tanınıyor. İtalyan Ligi Serie A'da bu sezon 21 maça çıkan futbolcu hava toplarındaki etkinliğiyle biliniyor. Granqvist 1.92 boyunda. Ayrıca sağ bek mevkiinde de oynayabilen İsveçli, markaj özelliğiyle de tanınıyor. Hem stoper hem de sağ bek olması dolayısıyla Galatasaray'ın çok işine yarayabilecek bir futbolcu.

26 KEZ A MİLLİ FORMAYI GİYDİ
İsveç futbolunun istikrarlı isimlerinden olan Granqvist, Galatasaray kadrosundaki ikinci İsveçli futbolcu olacak. Sarı-Kırmızılı ekiple anlaşan 27 yaşındaki futbolcunun Johan Elmander ile görüştüğü de öğrenildi. Granqvist'in, Elmander ile yaptığı görüşmede İstanbul ve takım hakkında olumlu bilgiler aldığı öğrenildi. İsveçli defans oyuncusu, toplamda 52 kez milli oldu. 26 kez A Milli olan İsveç tankı, 2 de gol attı.

İSVEÇLİ STOPER İSTİKRAR ABİDESİ
İtalyan ekibi Genoa'da forma giyen Andreas Granqvist, bu sezon takımıyla 21 lig maçına çıktı ve 1 gol kaydetti. Hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcunun markaj özelliği de bir hayli üst düzeyde.

SOL BEK TAKVİYESİ YENİSEZONA
Carlinhos'un transferini bir türlü bitiremeyen Galatasaray yönetimi, sol bek transferini yeni sezonda yapma kararı aldı.

DROGBA iDDiASI!
Stoper transferini büyük ölçüde bitiren Galatasaray'ın bir başka dünya yıldızı ile ilgilendiği ortaya çıktı. Sneijder'i kadrosuna katarak büyük sükse yapan Cimbom'un Fildişili golcü Didier Drogba'ya transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi.


ONUR ÖZKAN