Lampard ve Ronaldinho'ya veto

Süper Lig'in 2. yarısına daha iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, almak istediği oyuncular kadar veto ettiği yıldızlarla da ön plana çıktı. Lampard ve Ronaldinho, Aykut Kocaman'ın geri çevirdiği yıldızlardan sadece ikisi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2013 Güncelleme 01 Ocak 2013, 00:00
Lampard ve Ronaldinho’ya veto

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verirken kulübe yakın kaynaklardan gelen haberler, Sarı-Lacivertli kulübün kadrosuna katacağı oyuncular kadar geri çevirdiği oyuncuların da dikkat çekici olduğunu gösteriyor...

MURADINA ERDİ!
Menajerlerin Fenerbahçe'ye Chalsea'nin yıldızı Frank Lampard ile Brezilyalı Ronaldinho'yu teklif ettiği ancak bu iki ismin Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından kabul görmediği öğrenildi. Aykut Kocaman'ın kariyerinin sonuna gelmiş futbolcuyu Fenerbahçe kadrosuna katmak istemediği bunun yerine takıma 3-4 yıl katkı verebilecek isimleri almak istediği ifade ediliyor. Tüm bu karineler Sarı-Lacivertli ekibin sadece bu sezonu değil, önümüzdeki yılların da hesabını yaptığını, alınacak yıldızı da buna göre seçeceğinin kanıtı oluyor.

MÜMKÜN OLAN EN KISA ZAMANDA
Bu arada Kocaman'ın transferlerin yeni yılın ilk haftasına kadar yetiştirilmesini yönetimden istediği ve yönetimin de çalışmalaranını hızlandırdığı belirtildi.

KISA DEĞİL UZUN VADE!
Kocaman yapılacak transferlerin günü kurtarmak değil, uzun vadede düşünülmesi gerektiğini belirtiyor. Fener yaşlı yıldız istemiyor...

LAMPARD TAM 11 YILDIR CHELSEA'DE
34 yaşında olan Frank Lampard 11 yıldır Chelsea formasını giyiyor. Başarılı kariyerine geçen sezon Devler Ligi şampiyonluğunu da ekledi.