3 boyutlu karar

Bir Tahkim Kurulu üyesi "3D teknolojisiyle maçın görüntüleri geldi. Gözlükleri takıp 6 saat boyunca görüntüleri tek tek izledik. Meireles'in ağzından sıvı çıkıyor ama bilerek tükürmediğini tespit ettik" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2012 Güncelleme 29 Aralık 2012, 03:16
3 boyutlu karar

İÇİNDEKİLER

TFF Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçeli Raul Meireles'in 11 maçlık cezasını dört maça düşürmesinin yankıları devam ederken, Radyospor muhabirine konuşan ve ismi açıklanmayan bir Tahkim Kurulu üyesi son derece ilginç açıklamalar yaptı.

6 SAAT GÖRÜNTÜ İZLEDİLER
Radyospor'dan Aydın Cingöz'e konuşan Tahkim Kurulu Üyesi şu ifadeleri kullandı: "3D teknolojisiyle maçın kaydı geldi ve gözlükleri takıp 6 saat boyunca görüntüleri tek tek inceledik. Ben de televizyonda ilk gördüğümde tükürdüğünü düşünmüştüm ama öyle olmadığını gördük.

'FIRST CARD' DERKEN OLAN OLDU!
Meireles, o pozisyonda sert ve şiddetli bir şekilde ilk kartın yanlış olduğunu ifade eden 'First card' ifadesini kullanıyor. Onu söylerken ağzından çıkan sıvı hakemin yüzüne geliyor. Bilerek ve isteyerek tükürmediği açıktı. Meireles'in savunmasını dinlerken açıkçası oyuncudan etkilendim.

DEVRE ARASINDA HANGİ TAKIM KİMİ ALACAK?

ETKİLEYİCİ SAVUNMA YAPTI!
Bugüne kadar çok sayıda yerli ve yabancı futbolcunun savunmasını aldık ama bu kadar kendini bilen, kültürlü ve akıllı oyuncuya rastlamadım. Meireles, 'Beni yaptıklarımdan dolayı yargılayın. Yapmadığımdan değil. Bir canlıya tükürülmeyeceğini bilirim' dedi"

2 ÜYE 'CEZA ONANSIN' DEDİ
İnceleme sonunda karar aşamasına gelindiğinde Tahkim Kurulu'nun 2 üyesi Tamer Ünlü ve Hüseyin Aydın 12 maçlık cezanın onanmasını talep etti. Ancak başkan dahil diğer üyeler buna karşı çıktı.

CANER KEM-KÜM ETTİ CEZASI ONANDI
Tahkim Kurulü üyesi, "Caner önce lan demedim dedi. Sonra görüntüleri görünce kem-küm etti. Biz de cezasını onadık" dedi