Yeni patron seçiliyor

Tam 16 Süper Lig kulübünün desteğini alan Yıldırım Demirören açık ara favori Ata Aksu'nun da 61 imzayı toplayarak Demirören'e rakip olması bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2012 Güncelleme 27 Şubat 2012, 02:30
Yeni patron seçiliyor

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ali Aydınlar'ın şok istifasının ardından Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Türkiye Futbol Fedarasyonu, yeni başkanını bugün seçecek. Genel Kurul gerekli çoğunluğun sağlanması halinde Ankara Marriot Otel'de yapılacak.

302 DELEGENİN OY HAKKI VAR
11.00'de başlayacak seçimde 302 delegenin oy hakkı bulunuyor. Tam 16 Süper Lig kulübünün desteğini alan Yıldırım Demirören'in futbolun yeni patronu seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 20 adaydan biri olan Ata Aksu'nun da Genel Kurul'a girmek için gerekli olan 61 imzayı toplayıp Demirören'e rakip olması bekleniyor.

ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ BEKLİYOR
Yeni TFF başkanını bugünkü seçimin ardından zorlu bir süreç bekliyor. Özellikle UEFA ile yapılacak müzakelerin nasıl sonuç vereceği merak ediliyor.

DEMİRÖREN'İN 10 İSMİ BELLİ!
Bugünkü TFF Genel Kurul'u öncesinde en şanslı aday olarak gösterilen Yıldırım Demirören'in listesi büyük oranda netleşti. Demirören; Neşet Yalçın, Cengiz Zülfikaroğlu ve Mahmut Uslu gibi çok önemli isimleri ikna etti. Demirören'in son anda karar değiştiren Haldun Üstünel'in yerine kimi alacağı ise
netleşmedi.

1-MAHMUT USLU
2- NEŞET YALÇIN
3- SERVET YARDIMCI
4- ARİF KOŞAR
5- MEHMET BAYKAN
6- HAKAN KANIK
7- UFUK ÖZERTEN
8- CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU
9- MUZAFFER OFLAZ
10- SERDAR GÜZELAYDIN


ÜSTÜNEL "HAYIR" DEDİ!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan adayı Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesine almak istediği Galatasaray eski yöneticisi Haldun Üstünel, listeye girmeyi kabul etmedi.

ÇÖZÜMLER İÇİN BU YOLA ÇIKTIK
Başkan adayı Yıldırım Demirören'in listesinde yer alan isimlerden olan, Cengiz Zülfikaroğlu, "Sayın Demirören'le Türk futbolunun içinde bulunduğu sorunları çözümlemek için bu yola çıktık. Kimsenin şüphesi olmasın. En adil kararları vereceğiz" dedi.

TRABZON'DAN 7 DELEGE BELLİ OLDU
Trabzonspor'un delegeleri Sadri Şener, Nevzat Şakar, Necmettin Aytekin, Hasan Yener, Recep Denizer, Yılmaz Büyükaydın, Coşkun Çebi oldu.