Mafya usulü saldırı

3-4 el ateşe eden saldırganın Şakar'ın uçağının rötar yapacağını bilmesi ve 2 merminin bacak bölgesine isabet etmesi mafya ihtimalini gündeme getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2012 Güncelleme 23 Ocak 2012, 02:46
Mafya usulü saldırı

İÇİNDEKİLER

Futbol camiası dün sabah saatlerinde şok bir haberle sarsıldı... Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzon'daki evininin önünde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırganların 3-4 el ateş ettiği olayda mermilerden birisinin Şakar'ın sağ bacağına isabet ettiği, birinin de sol bacağını ise sıyırdığı açıklandı.

İKİ ADIM ATTI, YERE YIĞILDI
Karabük maçının ardından kafileyle birlikte Trabzon'a dönen Şakar'ın Cumhuriyet Mahallesi Nemlioğlu Sokak'ta bulunan evine giderken saat 02.30 sıralarında saldırıya uğradığı ifade edildi. Şakar'ın hemen cep telefonundan Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak'ı arayarak vurulduğunu söylediği ifade edildi.
Hemen Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şakar acildeki ilk müdahalesinin ardından ortopedi servisinde tedavi altına alındı.

F.BAHÇE: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ
Durumu iyi olan Nevzat Şakar birkaç saat sonra taburcu edildi. Şakar'ın saldırganı arkadan gördüğü, birkaç adım sonra da vurulduğunu anladığı belirlendi. Olayın hemen ardından Başkan Sadri Şener telefonla Şakar'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yöneticiler de hastaneye akın etti. Saldırganın Şakar'ın bindiği uçağın rötar yapacağını bile daha önceden bildiği ayrıca mermilerin bacak bölgesine isabet etmesi nedeniyle polisin mafya üzerinde durduğu öğrenildi. Öte yandan F.Bahçe Kulübü resmi siteden, "Şakar'a acil şifalar diliyoruz" mesajı yayınladı.

SESLERİ EVDEN DUYDUM
Nevzat Şakar'ın vurulduğunu haber verdiği Ali Özbak, "Benim evim de olay yerine çok yakın. 3 el ateş edildiğini duydum. Sonra Nevzat bey bana telefon açıp vurulduğunu söyledi" dedi.