Simpson savaşı!

Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe bu kez de Manisaspor ile ipleri koparan Kanadalı yıldız oyuncu Simpson için karşı karşıya geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2012 Güncelleme 19 Ocak 2012, 01:55
Simpson savaşı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki transfer rekabeti yeni bir futbolcuyla birlikte tekrar alevleniyor.. Ezeli rakiper Galatasaray ile Fenerbahçe bir süre önce Manisaspor ile arasındaki sözleşmeyi tek taraflı olarak fesheden ve kendine kulüp arayan Simpson için karşı karşıya geldi...

SIMPSON GELMEK İSTİYOR
Manisa'da çok başarılı bir sezon geçirirken kulübüyle olan bağlarını koparan Simpson, menajeri aracılığıyla Galatasaray'a haber gönderdi.. Alacakları ödenmediği için Manisa'dan ayrılan Kanadalı oyuncu, G.Saray'da oynamak istediğini menajerleri aracılığıyla Sarı-Kırmızılı yönetime iletti. Terim'in onayı doğrultusunda bu transfer için girişimlerin başlayacağı öğrenildi.

TEMELLİ DOĞRULADI!
Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli ise Simpson ile yakından ilgilendiklerini doğrulayarak "Anlaşma sağanırsa transfer gerçekleşecek" dedi.

HABER GÖNDERDİ
2009 yazında Almanya'dan geldiği Manisaspor'da çok başarılı 2.5 sezon geçiren Simpson, alacakları ödenmediği için Manisa ile ipleri kopardı. Kanadalı oyuncu, Cimbom'a haber gönderdi.