Yer: Metris Tarih: 1 Ocak 2012 Saat: 00.00

2012'ye dakikalar kala Metris'te toplanan Fenerliler, çok sevdiği başkanlarını yalnız bırakmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2012 Güncelleme 02 Ocak 2012, 02:21
Yer: Metris Tarih: 1 Ocak 2012 Saat: 00.00

İÇİNDEKİLER

3 Temmuz 2011 tarihinde start verilen şike operasyonu kapsamında tarihinin en zor günlerinden birini yaşayan Fenerbahçe camiasındaki kenetlenme dün yepyeni bir boyut daha kazandı.

BAŞKANLARINI UNUTMADILAR
Takımlarına ve Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan başkanlarına olan başkanlarına olan bağlılığı her fırsatta ortala koyan Sarı-Lacivertli taraftarlar 2012 yılına dakikalar kala Metris Cezaevi'nin önünde toplanarak Başkan Aziz Yıldırım'a ve tutuklu bulunan diğer Fenerbahçeli yöneticilere destek ve moral verdiler.

10'DAN GERİYE DOĞRU SAYDILAR
Taraftarlar Metris Cezaevi'nin önünü adeta şenlik alanına çevirdiler. Aralarında kadınların ve çocuklanın da bulunduğu kalabalık bir grup 2012 yılına girilirken 10'den geriye doğru saymaya başladılar.

ORTALIK GÜNDÜZ GİBİ OLDU
2012 yılına girildiğinde meşaleler yakılmaya başlandı ve bir anda ortalık aydınlık oldu. Tezahüratlarla Fenerbahçe'ye, Başkan Yıldırım'a ve tutuklu bulunan diğer yöneticilere destek veren Sarı-Lacivertli taraftarlar "Güneş'e inat Aziz Yıldırım çıkar geceleri, büyük başkan Aziz Yıldırım" pankartları açtılar. Pankartta Aziz Yıldırım yerine "A.Y." kısaltması kullanılarak güneşe karşı ay kıyaslaması yapılarak ezeli rakipleri Trabzonspor'a da gönderme yapıldı.

GECENİN EN BURUK AYRINTISI!
Metris önünde tüm bunlar yaşarırken Aziz Yıldırım'ın olanları görememiş olması gecenin en buruk ayrıntısıydı.