Olimpiyat'ta ses yok!

Ligin iki güçlü takımı Büyükşehir Belediye ile Bursaspor bayramda birbirini üzmedi ve maçtan golsüz berabere ayrıldı. Saat 13.00'te oynanan maçta tribünler yine bomboştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2011 Güncelleme 07 Kasım 2011, 00:04
Olimpiyat’ta ses yok!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 10. haftasında Büyükşehir Belediye Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor'u konuk etti.. Saat 13.00'te oynanan ve iki takımın taraftarlarının da ilgi göstermediği maç 0-0 sonuçlandı... İstanbul'da güzel bir hava olmasına rağmen Olimpiyat Stadı'ndaki sert rüzgar iki takımın da oyununu olumsuz etkiledi.

RÜZGAR NEREYE TOP ORAYA!
Rüzgarı arkasına alan Bursaspor ilk yarı etkin bir oyun ortaya koydu.. Ancak gol bulamadı. Rüzgarla birlikte oynama sırası ikinci yarı Büyükşehir Belediye takımındaydı.. Ancak İstanbul ekibi de yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve iki takım da 1'er puana razı geldi.. Bursaspor'un bu maçta hiç isabetli şut çekemezken Belediye'nin ise 6 isabetli şutundan gol çıkmadı. Bu sonucun ardından İstanbul Büyükşehir Belediye puanını 18'e, Bursaspor da 13'e yükseltti. Bursaspor'un galibiyet hasretini de 5 maça çıkmış oldu.