Melo istedi Amauri geliyor

Melo'nun Juventus'tan takım arkadaşı olan Amauri'nin ocak ayında Cimbom'a transfer olacağı öğrenildi... G.Saray'ın, şuan sakat olan Brezilyalı yıldızın sağlık raporlarını istediği bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2011 Güncelleme 02 Kasım 2011, 01:11
Melo istedi Amauri geliyor

İÇİNDEKİLER

TAFO VE MELO ARACI OLDU!
Sezon başında Galatasaray ile adı sık sık adılan Amauri'nin devre arasında Sarı-Kırmızılı takıma geleceği ifade ediliyor. Bonservisi Juventus'ta bulunan ancak geçen sezon Parma'ya kiralık olarak giden Amauri bu sezon tekrar Juventus'a geri döndü.. Ancak sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamadı.. Bu nedenle Juventus teknik direktörü Antonio Conte'un gözünden düşen Amauri'nin devre arasında gönderilmesi gündeme geldi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı oyuncu için Melo ve Taffarel'in aracağı olduğu öğrenildi. Sezon sonunda sözleşmesi sona ermesi nedeniyle 7 milyon Euro olan bonservisinin ocak ayında 2 milyon Euro'ya indirilebileceği ifade edildi.

RAPORLAR İNCELENECEK!
Sarı-Kırmızılı yönetm Amauri'nin menajeri Giampieno Pocetta'dan Brezilyalı futbolcunun sağlık raporlarını istediği öğrenildi. Eğer sakatlık durumu ciddi değilse bu transfere Terim'in onay vereceği ifade edildi.