Trabzon'dan Ernst atağı

Ernst'i satmaya yanaşmayan Kartal, Trabzon'a Ernst'i satmaya yanaşmayan Kartal, Trabzon'a Fink'i önerdi. Fakat Bordo-Mavililer, tecrübeli futbolcuyu almak için girişimlerini sürdürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2011 Güncelleme 27 Ağustos 2011, 00:00
Trabzon’dan Ernst atağı

İÇİNDEKİLER

Avrupa Ligi hesapları yaparken kendini bir anda Şampiyonlar Ligi'nde bulan Trabzonspor'da transfer çalışmalarına hız verildi... Kalan kısa sürede kadroyu en iyi şekilde takviye etmek isteyen Bordo-Mavililer, Beşiktaş'ın orta alandaki dinamosu Fabian Ernst'e resmen talip oldu. İki kulüp arasında ilk görüşmeler dün yapılırken, Beşiktaş'ın Carvalhal'dan gelen rapor sonrasında Ernst için yapılan teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

ŞENER, DEMİRÖREN'LE GÖRÜŞECEK
Siyah-Beyazlı yönetimin, kadroda düşünülmeyen Michael Fink'i önerdiği fakat bunun da Trabzonspor tarafından kabul edilmediği ifade edildi. Bordo-Mavililer gelen olumsuz yanıta karşın Ernst konusunda ısrarını sürdürüyor. Başkan Sadri Şener'in bugün Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelerek Alman yıldız için bir teklif daha yapacağı gelen bilgiler arasında.

RICARDO COSTA YANIT VERECEK
Stoper transferi konusunda da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, teklif yaptığı Valencia'lı Ricardo Costa'dan yanıt bekliyor. Bordo-Mavililer, Portekizli yıldıza alternatif olarak ise Liverpool'dan Krygiakos'la ilgileniyor. Yurt içinden ise Samsunspor'un genç yıldızı Kemal konusunda birkaç gün içinde önemli gelişmlerin yaşanabileceği öğrenildi.

SANTA CRUZ, BETIS'E KİRALANIYOR!
Öte yandan Trabzonspor'un listesinde yer alan Manchester City'li Roque Santa Cruz konusunda olumsuz gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basınına göre Paraguaylı forvetin La Liga ekiplerinden Real Betis'i kiralık olarak gitmesi an meselesi. Bordo-Mavili yönetim, Santa Cruz konusunda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş; Burak, Henrique, Pawel ve Halil'e rağmen 1 forvet oyuncusu daha alınmasını istiyor.