Beşiktaş'ı yeneriz

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, ligde hafta sonunda kendi sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş'tan çekinmediklerini belirterek, "Artık kendimizi bulduk. Beşiktaş'ı yenecek güçteyiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2010 Güncelleme 09 Aralık 2010, 10:10
Beşiktaş’ı yeneriz

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Eskişehirspor'da basın sözcüsü Erdal Şahbaz son derece iddialı açıklamalarda bulundu. Takım olarak toparlandıklarını belirten Şahbaz, "O eski günleri geride bıraktık. Sahada güçlü ve kendine güvenen bir Eskişehirspor var.
Yönetim kurulu olarak bundan son derece memnunuz. Evimizdeki maçta Beşiktaş'ı yenecek güçte olduğumuza inanıyorum" dedi.

BÜYÜKLER'İN HEP BELALISI OLDUK

Ligde küçük takım, büyük takım ayrımı kalmadığını belirten Şahbaz, "Artık 3 Büyük, 4 Büyük takım diye bir şey yok. Herkes, herkesi yenecek güçte. Beşiktaş'ı yenmek için teknik anlamda gerekli kapasiteye sahibiz. Artık herkes biliyor ki Büyükler'in korkulu rüyası haline gelen Eskişehirspor, Beşiktaş'ı yenerek 3 puanı alan taraf olacaktır" diye konuştu.

TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

Eskişehir taraftarına da değinen Şahbaz, "Taraftarımız Türkiye'de örnek alınması gereken taraftar guruplarının başında geliyor. Kendilerini Beşiktaş maçında tribünlerde bize destek olurken görmek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmayacaklarına eminim" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR'U ELİMİZDEN KAÇIRDIK
Ligde geçen hafta sonu 2-2 berabere kaldıkları Kayserispor maçına da değinen Şahbaz, "Kayseri gibi güçlü bir takım karşısında son derece etkili bir futbol ortaya koyduk. Maçın hakkı kimindi derseniz, kesinlikle Eskişehir derim. Bu takımımızın iyi yolda olduğunun göstergesi. Böyle devam edeceğiz" diye konuştu.