Fener 5. viteste

THY Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Fenerbahçe Ülker, Litvanya deplasmanında Oğuz Savaş ve Ukic'in müthiş performansıyla kazanıp rakibine dersi verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2010 Güncelleme 25 Kasım 2010, 11:03
Fener 5. viteste

İÇİNDEKİLER

THY Avrupa Ligi'nde sezona çok iyi bir giriş yapan Fenerbahçe Ülker, C Grubu'ndaki 6. maçında Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımını deplasmanda 81-75 mağlup etmeyi başardı.. Sarı-Lacivertli ekip bu sonuçla gruptaki 5. galibiyetini aldı. Başkent Vilnius'taki Siemens Arena'da yapılan karşılaşmaya Fenerbahçe Ülker, Ukiç, Ömer, Lavrinoviç, Kaya ve Tomas, Lietuvos Rytas da Bjelica, Gecevicius, Valanciunas, Jomantas ve El Amin ilk 5'iyle çıktı.

MAÇIN EN SKORERİ UKIC!
Karşılaşmanın ilk çeyreği 18-13, ilk yarı da 40-36 Fenerbahçe Ülker'in üstünlüğüyle sona erdi. Üçüncü çeyreği de 65-50 önde tamamlayan Sarı-Lacivertliler, sahadan da 81-75 galip ayrılmayı bildi. Fenerbahçe'de kenardan gelerek müthiş bir oyun ortaya koyan Oğuz Savaş sahanın yıldızı olurken, maçın en skoreri skoreri ise 24 sayıyla Ukic oldu. Geçen yıl forma giydiği Galatasaray'da ceza alan Türk sporcu Cemal Nalga, Lietuvos Rytas adına 14 sayı kaydetti. F.Bahçe, 1 Aralık'taki 7. maçında Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımını ağırlayacak.