Paralel şantaj

Başbakan, Afyon ve Kütahya'da seçmenlere seslendi: "Menderes'e hangi tuzakları kurdularsa bize de aynısını yapıyorlar. Bu ülkenin rotasını işveren örgütleri ve şantajcılar siz çizeceksiniz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2014 Güncelleme 24 Şubat 2014, 02:05
Paralel şantaj

İÇİNDEKİLER

Başbakan Tayyip Erdoğan dün Afyonkarahisar ve Kütahya'da meydanları dolduran coşkulu seçmenlere seslendi. Devlet içindeki paralel yapıya yüklenerek, "Menderes'e kurulan tuzak bize de kuruldu" dedi. Erdoğan, şu mesajları verdi.

MANŞETLER BİLE AYNI: Merhum Menderes'e hangi tuzakları kurdular, hangi senaryoları yazdılarsa bize de aynısını yapıyorlar. Manşetler bile 54 yıl öncesiyle aynı. Bu ülkenin rotasını siz çizeceksiniz. Manşetler, işveren çevreleri, paralel örgütler, mafya, cunta örgütler değil bu ülkeyi siz yöneteceksiniz.

17 ARALIK'TA DÜĞMEYE BASTILAR: 17 Aralık'ta farklı bir tuzakla yeniden düğmeye bastılar. Yeni büyük Türkiye hedeflerini, ekonomiyi hedef aldılar. Başaramadılar. 30 Mart'ta bunlara gereken dersi vereceğiz.

KAPINIZI ABLALAR ÇALABİLİR:
Kapılarınızı bazı ablalar çalabilir. Onlara 'Biz hükümetimizden, devletimizden memnunuz. Onlar baş örtüsüne furuat derken biz başörtüsü ile okulumuza gidemiyorduk. Ama şimdi başörtümüzle okullara gidiyoruz. Siz furuat diyenler partinizi kurun çıkın ortaya' deyin.

BEDDUA LOBİSİ

CHP, SAİD-İ NURSİ'Yİ YASAKLADI:
1940'larda işi sadece kitap yazmak, fikir söylemek olan Said-i Nursi'yi Afyonkarahisar cezaevinde mahkum ettiler, zehirleyerek, dondurarak öldürmek istediler. Şimdi bu CHP ile Said-i Nursi'nin izinden gittiğini söyleyen bu paralel örgüt yanyana kol kola beraber yürüyor. Said-i Nursi'nin kemikleri sızlıyor. CHP işbirliği yapıyor. MHP bu oyuna geliyor.

ABLALAR BEDDUA ETTİRİYOR:
Yozgat'taki mitingte 8 tane kız öğrencimiz yanımıza geldi, 'Geceleri ablalar kaldırıp size beddua yaptırıyorlar' dediler. Bunun vicdani, İslami bir yanı olabilir mi?

Eda IŞIK