Hasip paketi

Demokrasi paketi, kandan nemalananlara tokadı indirdi. BDP'li Hasip Kaplan da barış havası için mola verdi. Şırnak'da askerlerin bayramını kutlayıp şeker ikram etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2013 Güncelleme 17 Ekim 2013, 02:21
Hasip paketi

İÇİNDEKİLER

Türkiye çözüm sürecine kilitlendi. 30 yıldır kan akıtan ve küresel güçlerle beslenen terör örgütü PKK, silahını alıp sınır ötesine doğru gitmeye başladı! Türkiye tüm gücüyle barışa destek verirken demokrasi paketi, kandan nemalananlara en büyük tokadı indirdi. Ve Kurban Bayramı, Şırnak'tan gelen görüntülerle daha da bayramlık hale geldi.

BU KEZ SERT ÇIKMADI...
Söz konusu görüntüler "İnşallah bu gelişmeler devam eder. Türkiye har daim barış sürecinde kalır" dedirtti. Görüntülerdeki isim ise her daim sert çıkışları ile dikkat çeken BDP'li Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'dı. Kaplan, bayram tatili dolayısıyla seçim bölgesi Şırnak'a gitti. Dün de köy ziyaretlerine devam etti. Güzergahında bir zamanlar çatışma seslerinin yankılandığı Küpeli ve Cudi Dağları da vardı.

MEHMETÇİK'LE TOKALAŞTI...
Kaplan, Küpeli ve Cudi'nin eteklerinde bulunan Düzova, Kasrik ve Milli Jandarma Karakolları'nın yanından geçince aracından indi. Mehmetçikler'in ellerini sıkıp bayramını kutladı. Ardından da aracında bulundurduğu bayram şekeri paketini alarak askerlere ikram etti. Denetim yapan askerler de Kaplan'a kolonya ve bayram şekeri ikram etti. Askerler ile kısa bir süre sohbet eden BDP'li Kaplan, daha sonra yoluna devam etti.

HASİP'E NASİP OLDU
Zaman zaman sert çıkışları ile tansiyonu yükselten Hasip Kaplan, bu kez tersi bir görüntü sergiledi. Askerlere bayram şekeri

ŞEN'DİLLİ
BDP'li Hasip Kaplan, askerin bayramını kutlarken Hakkari Şemdinli'de de benzer görüntüler vardı. Şemdinlili çocuklar, Kurban Bayramı coşkusunu 34. Hudut Tugay Komutanlığı'nda görevli askerlerle yaşadı. 200 çocuk, Yüksekova 3. Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Okkan ile 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve Mehmetçikle tek tek bayramlaştı. Daha sonra programın düzenlendiği alana giden çocuklar, asker ağabeylerinin dağıttığı balonlar ile ikram edilen meyve suyu ve gofretlerden aldı.

'KÜS DEĞİLDİK Kİ'
Gönüllerince vakit geçiren çocuklar, askerlerin seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekip misket oynadı. Etkinliğe katılan asker eşleri ise "Biz zaten küs değildik, barış geldi ve devam ediyor" dedi.