İnce protokol

Kendisinden kızı için yardım isteyen Fatma B. adlı kadına "Abazayım gel" diyen Muharrem İnce'nin "Sulh protokolü" yaptığı ortaya çıktı. İnce'nin Fatma B.'ye 12 bin 500 lira ödemeyi taahhüt ettiği belirlendi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2012 Güncelleme 24 Kasım 2012, 00:38
İnce protokol

İÇİNDEKİLER

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "500 vekil içinde tek senin taciz dosyan var" dediği CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin, "İnce protokolü" ortaya çıktı. Belgelerle konuştuğunu belirten taciz mağduru Fatma B., kendisini iftira atmakla suçlayan İnce'yi, kendi silahıyla vurdu! Genç kadın, "Madem ki komplo kurdum, o zaman bu protokol neyin nesiydi? O ödeme bana niçin yapıldı?" diye sordu. TAKVİM'e konuşan Fatma B., "Davayı geri çekmem için bana 12 bin 500 lira ödeyeceğini taahhüt etti. Hatta bunun 4 bin TL'sini ödedi. Ödemediği 8 bin 500 TL için de evine haciz gitti. Madem haklı. Ben de O'na komplo kurdum. Ne diye kalkıp bana ödeme yapıyor" dedi.

HAKARET DAVASI AÇACAĞIM
16 Nisan 2012'de Muharrem İnce'nin avukatı olan Haluk Pekşen'in taahhütnameye, "Fatma B.'nin bugüne kadar katlanmak durumunda kaldığı tüm yargılama giderleri ve avukatlık vekalet ücreti olarak 8 bin 500 TL ödemeyi kabul ederim" yazdığını belirten Fatma B., "Sonra da kalkıp haklı olduklarını iddia ediyorlar" diyerek tepki gösterdi.

O İŞADAMLARI KİM?
Fatma B., "Muharrem İnce, kendisi hakkında dava açan herkese para ödemesi mi yapıyor? Kimi kandırıyorlar? Daha önce de söylediğim gibi eskiden beri CHP'liyim. Partime zarar verecek bir eylemin içerisinde olmam. Bugüne kadar da sustum. Bazı işadamlarından bahsediyorlar. İsimlerini açıklasınlar. Ellerinde bir belge varsa hiç durmasınlar" dedi...

DOKUNULMAZLIK HAMLESİ
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Fatma B.,'ye taciz suçlamasıyla ilgili hakkında hazırlanan fezleke nedeniyle dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis Başkanlığı ile Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na başvurdu. İnce dilekçesinde, "Yasama dokunulmazlığımın kaldırılarak, hakkında yürütülen iftira kampanyasından kurtulmak ve aklanmak istiyorum" dedi.

'KİMSEYE DOKUNAMASIN'
Kılıçdaroğlu belge arasın, Muharrem İnce, ince işler çevirsin, olacak iş değil!
İnce'ye yakın olanlara 'dokunulmazlık' verilsin. Öyle her önüne gelene dokunamasın...
Ne İnce siyaset...
Öyle direkt "Abazayım gel" denir mi? "Tostumu yedim bekliyorum" diyeceksin. Az kibar ol.
Muharrem İnce kesmiş...
İnce'nin raconunu sevdim. Adam gayet net...



Hayrettin BEKTAŞ