Gündüz tiyatrosu

28 Şubat'ın önemli aktörü Müslüm Gündüz, yine ortalığa çıktı ve 'Ölmedim' mesajı verdi. Aczmendi lideri, dönemin iktidarı Refah-Yol'u suçlu ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2012 Güncelleme 19 Nisan 2012, 00:30
Gündüz tiyatrosu

İÇİNDEKİLER

28 Şubat sürecinin seçilmiş şeyhi Müslüm Gündüz, yine meydanlarda... O döneme Fadime Şahin'le yaşadığı ilişkiyle destek veren Aczmendi lideri, "Fadime ile ilk görüşmemizde dış kapıyı açık bırakarak, herkesin görebileceği şekilde görüştüm. İkinci geldiğinde, yine kapıyı açık bırakarak görüştüm ve kendisine 'Böyle gelip gitmen, dinen uygun değil' uyarısında bulundum. Ancak ısrarla gelip-gitmek istediğini söyledi. Üçüncü gelişinde yine kendisine 'Böyle gelmen dinen uygun değil' dedim. O bu konuda ısrar edince de nikahıma aldım. Patlamaya hazır bir bombaydı." diye konuştu. Onbaşı Kadir Sarmusak'ın, "Aczmendilerin yüzde 40'ı askerdir" sözüne de tepki gösteren Müslüm Gündüz, şöyle konuştu:

ARAMIZDA ASKERLER VAR
Benimle ilgili de 'subay emeklisi' diyorlar. Bunlar iftira. Ben işçi emeklisiyim. O dönemde de içimizde asker yoktu. Yüksek Askeri Şura kararlarıyla mağdur edilip ordudan atılan 3-4 arkadaşımız var ve bugün de bizimle birlikteler." 28 Şubat süreci nedeniyle dönemin komuta kademesinin değil Refah-Yol'un suçlu olduğunu belirten Gündüz, ErbakanÇiller hükümetinin kendisini mağdur ettiğini iddia etti.

EKRANLARA KOŞTU
13 yıl boyunca ortalarda görünmeyen Müslüm Gündüz, konuşmak için 2010 tarihinin son günlerinde NTV'de Ruşen Çakır'ın programını seçti. Gündüz, Mayıs 2011'de taciz suçlamasıyla hapis yatan Hüseyin Üzmez'le gittiği piknikte, Hürriyet gazetesi tarafından görüntülendi. 15 Nisan'da da Cüneyt Özdemir'in CNN TÜRK'teki programına katılan Gündüz'ün tekrar gündeme gelmek istemesinin nedeni bilinmiyor.