Başbakan, annesinin hatim duasını etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 83 yaşında hayatını kaybeden annesi Tenzile Erdoğan için Kızılcahamam'da hatim okundu.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 15 Ekim 2011, 15:46
Başbakan, annesinin hatim duasını etti

İÇİNDEKİLER

Tenzile Erdoğan için okunan hatmin duasına vatandaşlar cami minaresinden yapılan anons ile davet edildi. Hatim duasına Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı minareden duyuruldu. Erdoğan, Yabanabat Camii'ne giderek, vatandaşlarla birlikte annesi için hatim duasını etti.

AK Parti 18. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışını yapan Erdoğan, milletvekilleri yemeğe geçtiği sırada Asya Termal Otel'den ayrıldı. Annesi Tenzile Erdoğan için hatim duasının yapıldığı Yabanabat Camii'ne gelen Erdoğan, içeriye girerek duaya iştirak etti. Yapılan duanın ardından camiden ayrılması sırasında cami önünde bekleyen kadınlarla sohbet eden Erdoğan, vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan'ın geldiği cami önünde çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Erdoğan'ın duaya katılacağı ilçenin en büyük camilerinden birinin minaresinden anons edildi. 'Dikkat dikkat' sözleriyle başlayan anons şöyle devam etti: "AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nca tertip edilen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 7 Ekim 2011 tarihinde Hakk'ın rahmetine kavuşan Tenzile Erdoğan Hanımefendi'nin ruhuna ithafen bugün öğle namazından sonra Yabanabat Camii'nde hatim duası yapılacaktır. Tüm halkımıza duyurulur."