Hadise Jolie!

Aşkta aradığını bulamayan Hadise, anne olmak istiyor. Birden fazla mülteci çocuğu evlat edinmek istediğini açıklayan 32 yaşındaki popçu için ‘Angelina Jolie’nin izinden gidiyor’ yorumları yapıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 02:18
Hadise Jolie!

İÇİNDEKİLER

Ünlü popçu Hadise, yerli Angelina Jolie olacağının sinyallerini verdi. Önceki gün Türkiye Milli Pediatri Derneği'nin Antalya'daki kongresinde sahne alan şarkıcı, hem mülteci çocuklara yardım eli uzatılması için çağrıda bulundu hem de özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Hadise, Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Angelina Jolie ile mülteciler için bir projede seve seve yer alabileceğini söyledi.

ÇOCUKLARA DESTEK VERDİ
Çeşitli nedenlerle yurtlarını terk etmek zorunda kalan çocuklara herkesin anlayışlı olması gerektiğini belirten ünlü şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mülteci çocuklara kollarımızı açıp sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü bu çocuklar, büyük zorluk yaşadı. Bizler evimizi değiştirdiğimiz zaman bile çok tuhaf olmuyor muyuz? Ancak bu çocuklar kendi ülkelerinden başka bir yere zorla gönderiliyor. Onların psikolojisini bir düşünün. Allah'tan onları düşünen, sorunlarını çözmeye çalışan uzmanlarımız var. Ben, bu önemli projeye destek verdiğim için çok mutluyum."


Mülteci çocuklar için hemen her projede yer alan dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin 6 çocuğundan 3'ü evlatlık.

KALABALIK AİLE İSTİYOR
Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamasa da anne olmayı çok isteğini dile getiren Hadise, Angelina Jolie gibi mülteci bir çocuğu evlat edinebileceğini de söyledi. "Annem ve babam da bana bu konuda mutlaka destek verecektir. Hatta bir tane değil, birkaç mülteci çocuk evlat edinebilirim. Biz 4 kardeşiz. Bu yüzden kalabalık aile fikrine hep sıcak baktım" diyen 32 yaşındaki popçunun bu sözleri "Hadise, Türkiye'nin Jolie'si olmaya aday" yorumları yaptırdı...

MÜLTECİ EVLAT EDİNECEK
Yurtlarından sürgün edilen miniklere yardım için her türlü projede olacağını belirten Hadise, "Mülteci çocuk evlat edinebilirim" dedi.



Ünlü oyuncu Esra Akkaya, 2013 yılında Etiyopyalı bir bebeği evlat edinip oğluna 'Can' adını verdi. Akkaya ile oğlu, Bodrum'da yaşıyor.