Yaralı melekler

Ebru Şallı, önceki günkü Cengiz Abazoğlu defilesinde büyüledi. Defile sonrası ‘Mağdurum’ diyen Şallı’nın yanı sıra diğer ‘yerli Victoria’s Secret’ meleği’ Çağla Şıkel de ‘boşanma pişmanlığını’ anlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:07
Yaralı melekler

İÇİNDEKİLER

Herkes, sosyal medyadaki hesabından arka arkaya 2 müstehcen fotoğraf paylaşılan Ebru Şallı'nın ne diyeceğini beklerken ünlü sunucu önceki gün Cengiz Abazoğlu defilesinde podyumdaydı… Şallı, defilede küçük bir kaza atlattı. Podyumda düşmekten kıl payı kurtulan manken, "Nazara geldim. Düşseydim ayağım burkulabilirdi" dedi. Kendisine ait olduğu iddia edilen fotoğraflar hakkında ise sessiz kalmayı tercih eden Ebru Şallı, defile sonrası gazetecilerle köşe kapmaca oynadı.

KÖŞE KAPMACA OYNADI
Sonunda pes edip basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Şallı, şunları söyledi: "Gerekli tüm yasal yollara başvuracağım. Hukuki mücadelem sonuna kadar sürecek. Sosyal medyada hakkımda ortaya atılan iddialara pes diyorum. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Oldukça mağdurum ve hassasiyete ihtiyacım var." Bu sözleriyle kendisini savunan ünlü mankenin fotoğraflardaki kişinin kendisini olup olmadığını kesin bir dille yalanlamaması da kafaları karıştırdı.

ÇAĞLA PODYUMU YAKTI
Ateş kırmızısı kıyafetle adeta podyumu yakan Çağla Şıkel ise Hülya Avşar'ın programında samimi açıklamalar yaptı. Emre Altuğ'la 7 yıllık evliliğini 2015'te bitiren Şıkel, "Sıkıldım demek yanlış olur; ama daha mutlu olacağımı hissettiğim için boşandım. Emre'yle evlendiğim için pişman değilim ama ben yalnız yürümek istiyorum" dedi.

Ünlü manken, ikinci bir evliliğe de açık kapı bıraktı. Şıkel, "İleride evlenir misin?" sorusuna "Şu anda yanımda birini istemiyorum ama yarını bilmiyorum" yanıtı verdi...

AYDIN HAMZA