Dubani işkencesi

Özel bir davet için önceki akşam Dubai’ye giden Doğulu, 2 kez nedensiz yere polisler tarafından gözaltına alındı. Havalimanında 4 saat tutulan ünlü oyuncu, ‘Aşağılandık, bir küfür yemediğimiz kaldı.’ diyerek isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2017 Güncelleme 11 Mart 2017, 00:00
Dubani işkencesi

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun özel bir davet için gittiği Dubai gezisi, kabusa dönüştü. İstanbul'dan bindiği uçakta eşi Neslihan Atagül'e "Hoşçakal karıcığım" diye seslenen Doğulu, Dubai'deki havalimanına adım atar atmaz olanlar oldu. 'Fast treck' (hızlı geçiş) bileti olan yakışıklı oyuncu, soru sormak için kırmızı çizgiyi birkaç santim geçince neye uğradığını şaşırdı. Havalimanındaki karakola alınan Kadir Doğulu, "Burada yüzümüze dahi bakılmadı. Aşağılandık. Bir küfür yemediğimiz kaldı" dedi. Daha sonra pasaportu olduğu halde kimliğinin gösterilmesi istenen Doğulu, "Neden kimliğimi görmek istiyorsunuz?" diye sorunca 2. kez karakola alındı.

SABAHA KARŞI ÖZÜR DİLEDİLER
Tam 4 saat havalimanında tutulan ünlü oyuncu, şöyle sitem etti: "Bu kadar kompleksli polisler ve havaalanı çalışanı görmedim. Buradakiler bana ilkokul öğretmenimi hatırlatıyor. Konuşma! Gülme! Bakma! Kalkma! Dubai'ye gelmeden önce tekrar düşünün. İşiniz düşmüyorsa gelmeyin" Ancak 4 saatin sonunda polislerin kendilerinden özür dilediğini söyleyen Kadir Doğulu'ya yapılanlar, hayranlarının büyük tepkisini çekti.

'ÜLKEME DÖNÜYORUM ' DEDİ AMA
Doğulu, havalimanı çıkışı "Ben buraya davet edildim o yüzden geldim, buranın meraklısı değilim. Bu manyakların, kaba insanların yanında durmak istemiyorum. Otele bile gitmeyeceğim burada banklarda yatacağım sabah ilk uçakla geri döneceğim" dedi. Ancak ünlü oyuncu, yetkililerin ricası üzerine dün Dubai'de kalıp Birce Akalay'la davet edildiği golf turnuvasına gitti.