Aslıhan bunalımlarda

Arda Turan ve Aslıhan Doğan aşkı yine çatırdadı. Ayrılık sonrası soluğu İstanbul’da alan sosyetik güzel, önceki gün gittiği restoranda saatlerce gözyaşı döktü. Doğan’ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2016 Güncelleme 04 Eylül 2016, 02:17
Aslıhan bunalımlarda

İÇİNDEKİLER

İspanya'nın Barcelona takımında top koşturan Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın aşkına yine nazar değdi. Ünlü çiftin aşklarına bir kez daha son verdiği iddia edilirken, sosyetik güzelin soluğu İstanbul'da aldığı öğrenildi. Ayrılık acısını içine sindiremeyen Aslıhan Doğan'ın iki gündür peş peşe Çubuklu'da bulunan Balıkçı Abdullah isimli restorana gittiği öğrenildi. Önceki gün de aynı mekana giden Doğan, aşırı alkol alarak, Arda için saatlerce gözyaşı döktü.

DAHA ÖNCE DE KRİZ ÇIKMIŞTI
Oldukça moralsiz gözüken Doğan'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Mutsuz olan ve ayakta durmakta zorlanan Doğan, arkadaşlarının kollarında mekanı terk ederek evine gitti. Arda Turan ve Aslıhan Doğan arasında daha önce de fotoğraf krizi çıkmıştı. Aslıhan Doğan'ın annesi ve müstakbel kayınvalidesiyle fotoğraf paylaşmasına kızan Arda Turan, 'Artık özel hayat paylaşmak yok' diye rest çekerek sevgilisine ait tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmişti. Aslıhan Doğan da bunun üzerine instagram hesabını kapatmıştı.


Aslıhan Doğan'ın Arda'nın ailesiyle çektirdiği bu pozunu instagram'da paylaşması kavga çıkarmıştı.

DOĞAN SAVAŞ