ATV yıldızları tek yürek

Türkiye’nin en çok izlenen kanalı atv’nin yıldızları demokrasiye sahip çıktı. Esra Erol, Müge Anlı, Selçuk Yöntem ve Kenan İmirzalıoğlu gibi yıldızlar ortak bir video yayınlayarak ‘Darbeye hayır’ mesajları gönderdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 00:00
ATV yıldızları tek yürek

İÇİNDEKİLER

Milyonların gönlünde taht kuran atv'nin yıldızları, alkışlanacak bir harekete imza attı. Ortak bir videoda buluşan yıldızlar, 'Darbeye hayır' ve 'Demokrasiye sahip çıkın' mesajları gönderdi. Videonun açılış konuşmasını yapan Kenan İmirzalıoğlu, "Bu terör saldırısı karşısında hayatını kaybeden kahraman demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

VİDEO BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, "Her türlü darbeye hayır" diye seslenirken Müge Anlı'dan da şu cümle geldi: "Yaşasın cumhuriyet, yaşasın demokrasi." Emre Altuğ, "Tek bir ülkemiz var ona sahip çıkalım" dedi. Gürkan Uygun, "Her türlü darbe teşebbüsüne her zaman hep birlikte karşı duracağız" derken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, şu cümleleri kurdu: "Ülkeyi karanlığa, ateşe, kaosa, uçuruma götürmek isteyenlere karşı hayır." Videoda, Özgür Çevik'ten İpek Karapınar'a kadar daha birçok yıldız da demokrasi çağrısı yaptı.