Caner’den eser kalmadı

Yıldız futbolcu Caner Erkin’den boşanırken tek kuruş almayan Asena Atalay, dara düştü. Atalay, borçlarını kapatmak için eski eşinin son hediyesi olan 2 milyon 700 bin liralık cipi sattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2016 Güncelleme 18 Temmuz 2016, 05:50
Caner’den eser kalmadı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den İtalyan takımı İnter'e transfer olan Caner Erkin'le 6 yıllık evliliğini Ocak'ta bitiren Asena Atalay, maddi sıkıntı yaşayınca eski eşinin hediyesi olan lüks cipi sattı. Ünlü futbolcudan boşandıktan sonra bir fabrika ve Akaretler'de bir ofis kiralayıp iş kadınlığına soyunan Atalay, 4 milyon lirayı batırınca nakde sıkıştı. Magazin programı sunup biraz da olsun rahat bir nefes almak isteyen Asena Atalay, yine de borçlarını kapatamadı.

ESKİ HAYATINDAN ESER KALMADI!
Atalay, çareyi de eski eşi Caner Erkin'in son hediyesi olan 2 milyon 700 bin lira değerindeki lüks cipi satmakta buldu. Eski eşinden kalan son yadigarı yaklaşık bir yıldır kullanan Atalay'ın aracını bir galericiye sattığı öğrenildi. Caner Erkin'le evli olduğu dönemde ünlü futbolcunun hediye ettiği lüks arabalarla magazin gündeminden düşmeyen Atalay, böylece eski eşinden kalan son hatırayı da elden çıkartmış oldu.